Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyenin şarjını soğuk etkiliyor mu?

gonca29

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben wollex 110A modeli akülü tekerlekli sandalye aldım.El kitabında akü tam bitmeden şarj ederseniz 1000 kere şarj olur yazıyordu.Ben şimdiye kadar akünün tam bitmemesine dikkat ederek yaklaşık 150 kez şarj ettim.Yazın yani ekim ortalarına kadar havalar sıcakken bir sorun yoktu ancak havalar soğudukça dışarda yaptığı mesefa iyice azaldı.Acaba yaz gelince havalar ısınınca eski performansına geri gelirmi bu sorunu yaşayan varsa benle paylaşsın çok teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum..

bendede aynı sorun oldu akülerin ömrü 6 aymış yani şarj etmekle alakası yok arkadaşım

yaw 6 ayda bir birde akü mü alıcaz yaw _ akü fiyatları ne kadarpeki

akülerinizin durumunu bilemem ancak soğuk hava akülerin şarj mesafesini etkiliyor deneyimlerime dayanarak söylüyorum!

evet soğuk etkiliyor ama bu akülerin ömrü 1 yıl ilk 6 aydan sonrada anca %50 kapasiteyle çalışıyor yani yaza eski haline dönmez yeni alacaksan biraz pahalı ama jel akü al 2 yıl garanti veriyorlar birde bir kere şarj ettinmi o şarjı 1 ay muhafaza edebiliyormuş.. fiyatıda çifti 450 tl ile 550 tl arasında

kendini şarj edersen aküler varmış bu arabalara olmaz mı

Bugün gittim akü almak için tanesi 33 amper olan jel akü benim akü kutusuna sığmadı deep scar dı el akü ama olmadı çifti 450 tl idi bende yine deep scar kuru akü aldım tanesi 28 amper 1000 kere şar deşarj oluyor 3 yıl gidiyormuş çiftini 300 tl ye aldım.Benim akü hazneme uyan deep scar jel akü olsaydı daha iyi olacaktı ama sağlık olsun..iLGİLENENLERE TŞK.

arkadaşlar akulu sikoturların şarjını hergun takmayın hergun takarsanınz akunun ömru kısalıyor hergun kullanıyorsanınz takın ama hergun kullanmayanlar ve kışın soguk havalarda kullanamayan arkadaşlar içinde bır tavsıye sızlere ben 4 yada 5 gunde bır takıyorum sarı ışığa gelıncek takıyom yeşil bıtmeden takmayın akulu arabaların şarjını guzel kullanırsanız ömru uzun olur 2 yılı bulur yanı soguk havalar şarjını etkılemez sanırım

selam gonca aküyü soğuk havalr etkiloyor.ama aküyü doğru sarj etmekte çok önemli ben imc-1023 kullanıyorum ıkı kırmızıya düşmeden sarj etmıyorum aküyle ilgili bi sıkıntı yaşamıyorum 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Üst Alt