Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyesinde silikon teker kullanan var mı?

octoberrr

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Akülü sandalyemde havalı teker kullaniyorum ama her an patlayabilir endişesi içindeyim. Ki ufak lastiktr sık sık ta oluyor. Dolgu lastik ise yerdeki her degisikligi vücuda yansitiyor. Silikon lastikten bahsediliyor. Kullanan var mı? Hem patlamasiz hem de sarsıntı onleyici olduğu doğru mudur? Teşekkürler.

dolgu dediğin sert lastigin silikon az yumuşagıdır oda sarsar havalıdaki rahatı konforu vermez ama havalıdada patlama herzaman riskdir sana kalmıştır kulanıp kullanmamak havalıyı.

CRD Bigbond 400 ML Lastik Tamir Edici-Şişirici Sprey, Lastik Fiyatı

Böyle birşey var lastiğin sibobundan içine sıkıyorsun o köpük lastiğin içinde duruyor amaç patlayan yeri gidip bu köpüğün kapatması... Başımdan geçen bi olayı anlatıyım geçen sene köyde arka tekerim patlamıştı (büyük ihtimalle diken batmıştı) Her an arabasının bağajından bu köpükten taşıyan amcaoğlu bu köpükten lastiğin içine sıktı. Ondan sora hava da basmadık ben onu 1 sene öyl e kullandım..

Ben de bu konuyu araştırıyordum. Gercekten işe yarıyor mu diye. Teşekkürler.

Üst Alt