Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyeye ihtiyacım var..?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim akülü sandalyeye ihtiyacım var ama cok pahalı.bana bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu

geçmiş olsun allah cc. yardımcını< olsun size şöyle bir yardım yapabilirim yol göstere bilirim. müge hanlı ablamıza başvur ATV. KANALINA onlar yardım edip karşılıyorlar

ya aslında bi yardım sayfası gibi bişey kurulsa engelliler bizde, bir insan görevlendirilse ben her konuda yardıma hazırım gerçeketen ihtiyaçlımı ihtiyaçlıysa bi banka hesabi açılsa herkes oraya ufak tefek gönlünden ne koparsa yatırsa ne kadar güzel olur bana düşen neyse yapmaya hazırım yani mesela kimseye minnet etmeden kendi ihtiyaçlarımız kendimiz çözelim böyle bi başlık açılsa maddi manevi hertürlü desteğe varım

Eger gercekten yardima muhtactaniz evde bakim maasi aliyor demektir.o parayla taksitle alabilirsiiniz.intternetten arastirin.

Erdal bey evet ben bakım aylığı alıyorum ama masrafımızı ancak görüyorum yetseydi zaten kimseden yardım istemezdim.yardım dilenmek öyle kolay degil.allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Merhabalar, yardım istemek ayıp bir şey değil siz arkadaşlara bakmayın lütfen. Cenab-I Hak herşeyi görüyor ver herşeyi gereken şekilde değerlendiriyor.

Size önerim yakınızda yer alan belediyeye (bir çok belediyede vardır) tekerlekli sandalye için başvurmanız olacaktır, örnek İzmir Belediye'si belli bir miktarını karşılıyor bazen de tamamen bedava alanlar oluyormuş öyle duymuştum.

Teşekkür ederim serhanas arkadaş burası küçük bir yer belediyenin bu şekilde yardımları yok maalesef.

Merhaba,Hacer hanım,Çankırı Belediyesi'nden yetkili birisiyle görüştüm.Belediyeden sonuç alamazsanız valiliğe başvurulmasını,durumunuzun kesinlikle değerlendirmeye alınacağını söyledi.Talebinizi iletin bakalım sonuç ne olacak.Site aracılığı ile yardım etme olanağı varsa ben de yardıma hazırım.Sevgiler.

Üst Alt