Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyeyi ne kadar zaman kullanmazsam akü ömrü tükenir?

lakoste

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
4
ben bastonla yuruyorum fakat bazı zaman bir yere gitmem gerekiyor ve ben gidemiyorum yorgunluktan düşucek gibi oluyorum ve akulü sandalye belediyemiz raporla verdi bana sağoĺsun

şimdi arkadaşlar

bazı zaman 1 hafta kullanmasan aküsü ölürmü ve haftada 2km gitsem kullanıslı olurmu yanesi ihtiyaç olursa kullanıcamcvplarinizi bekliyorum

kimisi diyorki, kullansanda kullanmasanda her gün sarj et.

kimiside, akü tamamen boşalmadan sarj etme. yoksa çekiş gücü düser diyor

bunun doğrusunu bende merak etmekteyim.

kulansanda kulanmasanda sarj edeceksın ben 1 2 ay takmadım akuler bozuldu

mumkunse hafta 1takmak gıttıgınız mesafanın uzadıgını goruceksınız ayda 1falan takarsanız kendı kendıne boşalıyo ve daha cabuk tukenıyo ve daha az gıdebılıyosunuz satan kışı bana oyle demıştı her çıktıgınızda doldurun oyle bırakın .

çok teşekkür ler arkadaşlar

simdi 2 diş gitmıs bitirip şarz edeyim diycem ne kdr km yapâr bizim avm ye gidermi git gel 3km sonra yolda kalmayalim soru isareti kimi 6km yapar diyor nsl olcek

aküler kullanılmadığı sürece şarj da kalmalı.Yoksa verimi düşüyor.Şarj tamamen sarı da iken şarj'a takılmalı.

benım wollex 5-6km anca gıdıyo senınkının markası modelı nedır ona gore degışır.beledıye verdıgıne gore kesın wollextır.:confused:

Hayır yıllardır akülü araç kullanıyorum sürekli kalması benim aracıma hiç zarar vermedi.Bilakis bunu öneriyorlar akü satanlar.

benim akülü arabanın markası wollex,arabayı getiren servis yetkilileri kullanma talimatı olarak akü şarj göstergesi kırmızı yandığı zaman şarja takmamı ve 12 saat şarjda bırakmamı söylediler,dedikleri gibi yapıyorum arabam 9 km yol gidiyor,2 yıldır kullanıyorum.

Aküler bitik olarak beklerse bitiyor benim basima geldi. Arada bir sarz etmen gerekir.

Üst Alt