Arkadaşlar ben yürümede zorluk çektiğim için
Kral KR11 VESTA 1200 model elektrikli bisiklet tarzı bir araç kullanıyordum... Fakat cumartesi gecesi kaza yaptım ve bu tarz araçlara ehliyet gerekiyormuş o gece öğrendim bana pahalıya patladı ehliyetsiz araç kullanmaktan ve daha bi sürü şeyden cezayı yedik... şimdi yeni bir araç almak istiyorum... Öncelikle bu elektrikli bisikletlere getirilen ehliyet yasasının şartları nelerdir merak ediyorum ama bulamadım? ona göre yasanın dışında kalan bir model almayı düşünüyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim ayrıca elektrikli bisikletler dışında internetten akülü engelli scooter modellerinede baktım fakat internette yazılan bilgiyle araç alınmaz ki hepside güzel gözüküyo ama hangi marka model iyidir kalitelidir daha sorunsuzdur hiç bir bilgi yok bu konularda? sizin önerebileceğiniz model ve markalara ihtiyacım var? ve ekstradan Eskişehir'de yaşayan arkadaşlara sesleniyorum bu tarz engelli araçları scooterları falan satan bir mağaza falan var mıdır Eskişehir'de? Gidip görsek denesek hoşumuza giden markayı modeli alsak daha iyi olmaz mı yani? Şimdi hiç bilmediğim bir markayı sırf internette resimleri güzel diye özellikleri iyi yazıyo diye almakta mantıklı değil sonuçta bu araç benim elim ayağım sayılır tüm sosyal hayatım bu araca bağlı benim için çok önemli sonra bozulursa falan kime götürücez servisi var mı yok mu ayrı dert bilinmeyen markalar soru işareti yani iyide çıkabilir kötüde çıkabilir ben Konya'dan bi scooter almıştım bi kaç yıl önce denemeden bilmeden ve 2 ayda 1 bozuluyodu ve servisi falan yoktu Konya'dan gelip tonla para alıp tamir ediyolardı o yüzden bu konudan çok çektim en azından bozulduğunda gidip yaptırabileceğim bi servisi falan olması bakımından eski aracımın aynısını (Kral KR11 VESTA 1200) almaya daha yakınım şuan ama o zamanda ehliyet ruhsat fenni muayene hatta belki araç sigortası gibi işler çıkacak gördüğünüz gibi kafamda bi sürü soru var daha iyi bir öneri gelirsede hayır demem alırım yani yardımlarınız bilgileriniz önerileriniz tecrübeleriniz hepsi olur şimdiden teşekkürler... karışık ve uzun anlatmış olabilirim kusura bakmayın...