Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü scooter tamirinde üç engelli olarak iş başındayız...

sirac1

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar site dostlarım.

Beni bu siteden bir çoğunuz tanır
akülü arabalarımızı tamir için istanbula gönderdik ve başımıza gelmedik olay kalmadı paralarımızıda aldılar adanadan üç arkadaş dolandırılmıştık.
şimdi şu an bile hala arabamdan haber yok adamlar iş yerlerini kapatmışlar yerlerini başka şahıslara satmışlar o şahısı buldum ve arabamı sordum araban duruyor yolluyacaz diye söz veriyorlar 1 yılı geçti hala arabam eve gelmedi

ben ve üç arkadaş böyle çile çekmeye son vermek için arabaları bozulup dolandırılan engellileri kurtarmak için yeni zelandaya DYNAMİC Kumanda ve beyin fabrikasına mailler yazdım ve olumlu cevaplar geldi.

akulu scooter beyinlerinin yanmış tamir edilemeyenleri yeni beyin imal ederek sadece direksiyonunda ufak değişiklik yaparak arabanızın hem hızı 15 km ye çıkarıyoruz hem de bir yıl garantisini veriyoruz.

2.el akulu sandalyeleri alıp satıyoruz

Artık bir engel kalmayacak yollar bizleri bekliyor

işte site adresimizin linki: akulusandalyetamiri - Ana Sayfa
mail: azimlimehmet@hotmail.com.tr
mail: mehmetgumusadana@hotmail.com
cep tel: 0532 232 02 94
cep tel: 0541 858 46 85

a5.bmp

Tekerlekli sandalye kardeşliği adına bu üçlüye tam destek... :)

İşte bu, engel tanımam abi.
Yürekten destekliyorum.

teşekürler kardeşlerim destekleriniz için.
yeter artık engellilerin dolandılması aylarca evlere hapis edilmesi
tamir edilemeyecek araçların paralarını alıp aylarca engelli kardeşlerimizin hem umutlarını hem hürriyetlerini hemde paralarını alarak karşılığında engellilere hep üzüntü hep sıkıntı verdiler.

Allahın izniyle biz bu düzensizliğe bu bağnazlığa bu utanmazlığa son vereceğiz siz engellileri benim gibi dolandıranlara dürüstlük nasıl olur göstereceğiz.
burdan siz engellilere kendimizi kanıtlayacağız klavyelerinizden yazacağınız teşekkürlere layık olmaya çalışacağız.

Arkadaşlar öncelikle yeni kurduğunuz işin hayırlı olmasını diliyorum, fakat adresiniz neresi? Hangi şehirde olduğunuzu neden yazmadınız? Yoksa benmi göremiyorum?

arkadaşları tanıyorum
kimler tarafından madur edildikelrini biliyorum
başarılar diliyorum...mehmet gümüş kardeşim sana kolay gelsin
aynı maduruyeti bende yaşıyorum
bende şu anda sinopta olmama rağmen yılbaşından sonra,akülü araç tamirine başlayacağımı duyuruyorum...allah utandırmasın...bizimkisi kötü komşu insanı ev sahibi yapar hesabı...mehmet gümüş bu arada en selami,istanbuldan...zira seniz telefonarına ben çok çıkmıştım...alo ben selami...

TALAT ŞAKİR;

ben her şeyimle açığım talat bey çok özür dilerim açık adresim akıncılar mah. 3981.sok.evno 24 Yüreğir / ADANA

ataka34;

merhaba selami
benim ve iki arkadaşımın arabaları istanbulda tamirdeyken sen hangi kişinin yanındayken telefonlarıma çıktın bu gün beni telefondan arayarak destek verdiğin için ayrıca teşekkür ederim

Tebrik ederim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...

Çok teşekürler Never bir nebze engellileri rahata refaha çabuk ulaştırmak için gayretteyiz engellileri dolandıranlardan ancak böyle kurtarabilirim diye düşündüm desteklerinizi bekliyorum

BENİ , AİLEMİ VE DOLANDIRILDIĞIM AKÜLÜ SANDALYEMLE NASIL EKMEK PARASI KAZANDIĞIMI MERAK EDİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ LÜTFEN TIKLAYIN.

MEHMET GÜMÜŞ

İnsan azmettikten sonra yapamayacağı iş yoktur. Yeter ki başarabileceğine inansın.

Inşallah sizlerin güvenine layık olurum

Üst Alt