Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü scooter'ım yolda seyir halinde iken kendi kendine frenleme yapıyor?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Bir yıl önce almış olduğum akülü sukutırımın, 1 haftadan beri süratı azaldı ve yolda seyir halindeyken kendi kendine sık sık fren yapıyo...
muhtemelen arızanın manyetik frenden (motor freni) kaynaklandığını düşünüyorum.

konuyla ilgili deneyimli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.. saygılar....

jandarma erol; anahtarında sorun yok. temassızlık da yok.

efe can; markası İNVACARE Comet, 4 tekerlekli sukutır.

hatırladım rehap center den almıştın demi teknik servisi ile görüştünmü ne diyolar mutlaka garantiye gönder servis baksın sakın kendin kurcalama biliyorsun o araçlar bi hayli pahalı!

efe can; evet teknik servisle görüştüm. yılbaşı nedeniyle pazartesi gönderecem. garanti süresi daha bir yıl var.

Meraktan soruyorum: Kargo parasını siz mi ödüyorsunuz? Gönder-Al iki kargo bedeli demek. Mesela siz kaç TL ödeyeceksiniz toplamda?

Evet Bülent Bey, kargo parasını ben ödüyorum. sukutırım büyük olduğu için, iki kargo bedeli ortalama 150 tl ediyor. çok şükür arızasını kendim giderebildim. direksiyonun altındaki virajlarda hız düşürücünün tırnağı kırılmıştı. kaynak ettim. eskisi gibi oldu.

Üst Alt