Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalye alacağım. Yeni rapor isteniyor. Rapor oranım düşürülür mü?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
selam benim bir konu da yardıma ihtiyacım var ben 1987 11 13 işe girmek için rapaor aldım engelli % 60 olrak belirlendi o zaman ki koşullarda ben tekerlekli sandalye kullanmıyorum çömelerek hareket ediyordum şimdi akülü tekerlekli sandalye alcam ilk kez ve rapor isteniyor bu rapor alınca engelli oranımda değişme olurmu yeni rapor alınca emekli maaş da kesinti olurmu bu konuda gerçekden bilgisi olan dostlar yardım ederse sevinirim yanış annaşılmasın her kafadan bir ses çıkınca insan ne yapacanı şaşırıyor tşk peşin peşin ...

öcelikle geçmiş olsun diliyorum

akülü tekerlekli sandalye alacağınız için sizden Malzeme raporu istenecek.bu rapor için fizik tedavi polikliniğine başvuracaksınız ve muayeneniz yapıldıktan sonra değerlendirme yapılacak ve fizik tedavi uzmanı 3 hekimin imzasıyla raporunuzu alacaksınız.

yani kısacası malzeme raporu sadece akülü tekerlekli sandalyeniz içindir, büyük heyetten alınan ve özürlülük oranını belirten özürlü sağlık kurulu raporuyla ilgisi yok.bu durumda emeklilik maaşınız ve özürlü oranınız değişmez.

Aynen hera'nın yazdığı gibi, akülü araç için alacağınız rapor sağlık kurlu raporu olmayacağı için, üzerinde herhangi bir oran da bulunmayacak, o yönde değerlendirilmeyecek. Bir doktor ve başhekim imzası bile yeterli oluyor bildiğim kadarıyla...

ilk önce tşkler BÜLET dost peki benim bir sorum daha olcak benim işe girerken aldığım rapor var başka da rapor almadım yenilemedim ama ben işe girerken tekerlekli sandalye kullanmıyorum 6 ameyilyatdan sonra kullanmak zorunda kaldım ben şimdi engelli kartı almak için bu raporu kullanabilirmiyim yoksa yeniden heyete mi girmem lazım heyeti girersem oran verecekler kesinlikle bu geriye dünük işlermi yani maaşımda oynama olurmu bu konuda yardım edersen sevinirim tşkler ilgin için ....

Rapor tarihiniz çok eski, yeni rapor isteyeceklerdir sizden..

Üst Alt