Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akülü tekerlekli sandalye almak istiyorum. Önerilerde bulunur musunuz?
Arkadaşlar merhabalar, akülü tekerlekli sandalye almak istiyorum , İMC-109 modelini inceledim fena değil , kullanan varsa veya farklı araç öneren olursa çok sevinirim .
Ayrıca SGK ödeme yapıyor mu ? bilgisi olan var mı ?
ben imc 105 aldım dışarısı için ... sgk ödeme yapıyor tabi ama bizim dispanserdekiler vermemek için türlü zorluklar çıkarıyorlar. Belgeler için dispanserin aynen istediği gibi almalısın. internettekilere aldanma
Teşekkürler , şu anda Easy Life Model B kullanıyorum . Tüm gün evde ve dışarda kullanıyorum , minibüs e katlamadan ben üzerindeyken biniyorum , Türkiye nin yolları mallum . benim için ayaklıkların ayarlanabilir olması önemli , sırtın tam yatması , tırmanma açısı önemli , hızlı , kullanma mesafesi uzun ve şarjı dayanıklı bir araba arıyorum.
Sgk 2200 tl akülü sandalye için ödeme yapıyormuş duyduğuma göre.. Altta vereceğim linkteki sandalye çok hoş. Sgk ödemesi üzerine ben ek ödeme yaparım dersen bence buna bir bakmalısın.
Ben de bir yakınım için akülü sandalye almayı planlıyorum. Önceden shoprider kullanmıştı ve memnun kalmıştı.
Kendisi t-11-12 seviyesinde OF.
Sandalyeyi dışarıda kullanacak. Güvenli, sağlam, akü performansı yüksek düzeyde ve uygun fiyatlı bir sandalye önerebilir misiniz?