Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ve arkadaşlarım engelli kardeşlerimiz için umut olmak istiyoruz gerçekten maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi arıyoruz.
Türkiye'nin neresinde olursa olsun farketmiyor.
bende arıyorum forumda bulamadım öğrendi değildi sanırım konyada yapılıyormuş özel bir araç tekerlikli sandalye ile bu araça binebiliyormuş yardım istiyordu ama bulamadım bir türlü
Benden daha çok ihtiyacı olanlar olabilir, ancak benimde akülü sandalyem tırt oldu. Şahkülü kaymış durumda ancak akülüden daha çok işime yarayacak manuel sandalye ihtiyacım var.
Yunus Adıyaman
Keşke imkanımız olsa ihtiyaç duyan herkese aynı anda yapabilsek.Şu anda şimdilik 1 tane alabilme gücümüz var.Bunun için ilk yazan bir kardeşimizden cevap bekliyorum.Kısmet olursa eğer bir sonrakinde inşallah ablanız için yardımcı oluruz.
Amin sağolun dostlarım ve kendi adıma tşk ederim.Yeni yılda 16 yaşında bir kardeşimize umut olduk hayatını bir nebzede olsa kolaylaştırdığımıza inanıyoruz.Amacımız tekrar gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşımıza umut olmak.
Ben maaşımın neden kesildiğini yazdığım halde mesajım silinmiş, neden yani suçum ne yani, benim mesajım neden siliniyor. Benim de akülü arabaya ihtiyacım vardı vermediler. Şİmdi ben bu aldığım akülünün taksitlerini ödeyemiyorum. Tekerlekli sandalye dağıtımı şowa dönüştürülmesin lütfen...
benim de bir tane akülüye ihtiyacım var. iki tane çocuğum var ikiside kas hastası. kızda büyüdü. oğlanda .oğlum seneye 4 e gidecek. mahalledeki okula göndermek isityoruz. topluma kaynaşması için. evde eğitim güzel hizmet ama çocuk yalnız sıkılıyor . bir tane akülü bulursak seneye okula göndermek istiyoruz. yardımcı olursanız sevinirim.
Bu düşüncenizden ve yardım etmeye calışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyor kolay gelsin başarılar diliyorum... Ihtiyacı olan arkadaşlarımın türkiye omurilik felcliler dernegine akülü arac icin muracat etmelerinide soleyeyim belki buda bir vesile olur ihtiyaacı olan kaderdaşlarıma .kolaylıklar dileirm