Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan var mı?

Cano4467

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben ve arkadaşlarım engelli kardeşlerimiz için umut olmak istiyoruz gerçekten maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi arıyoruz.
Türkiye'nin neresinde olursa olsun farketmiyor.

Forumda ihtiyacı olan biri vardı

Bu hareketinizden dolayı sizi kutlarım.

Hilal hanım
Forumda bir öğrenci buldum.Kendisinden cevap bekliyorum.
Acaba sizin bahsettiğiniz bu öğrenci kardeşim olabilir mi?

bende arıyorum forumda bulamadım öğrendi değildi sanırım konyada yapılıyormuş özel bir araç tekerlikli sandalye ile bu araça binebiliyormuş yardım istiyordu ama bulamadım bir türlü

Tamam onu ben gördüm sandalyesiyle binebileceği bir motor ihtiyacı varmış.
Fakat bu motor nasıl birşey bilmiyorum.

Benden daha çok ihtiyacı olanlar olabilir, ancak benimde akülü sandalyem tırt oldu. Şahkülü kaymış durumda ancak akülüden daha çok işime yarayacak manuel sandalye ihtiyacım var.

Benim ihtiyacım vardı vermediler. Ben de kendim aldım, şimdi de maaşım kesildiği için taksitleri ödeyemiyorum.

Maaşınızı nereden alıyordunuz ?
Neden kesildi?

Bu güzel hareketinizi tebrik ediyorum.

Evet mesajınızı okudum
Aslında buradanda yazabilirdiniz.
Mesajınızı cevapladım gördünüz mü?

Benim kendimin var ama Aplamın yok oda bide benim olsa diyp
diyordu eger vermek istersen burdan yazzarsìn

Yunus Adıyaman
Keşke imkanımız olsa ihtiyaç duyan herkese aynı anda yapabilsek.Şu anda şimdilik 1 tane alabilme gücümüz var.Bunun için ilk yazan bir kardeşimizden cevap bekliyorum.Kısmet olursa eğer bir sonrakinde inşallah ablanız için yardımcı oluruz.

Bu güzel hareketinizi tebrik ediyorum.

Dostlarım ve kendi adıma tşk ediyorum.

Tamam tş yinede saolun belki o kardeşimizin daha vazla ihtiyacı varrdır. Yinede Aklınızda Olsun Bana ula§ın

Ufukalp bu güzel düşünce takdir edilir Abi dediğin gibi.inşallah ihtiyac sahibine ayak olur tebrik ederim

Inşaalllah gercek ihtiyac sahibine gider Allah yapmış olacağınız hayırı kabul etsin

yasar2456

Amin sağolun dostlarım ve kendi adıma tşk ederim.Yeni yılda 16 yaşında bir kardeşimize umut olduk hayatını bir nebzede olsa kolaylaştırdığımıza inanıyoruz.Amacımız tekrar gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşımıza umut olmak.

Ben maaşımın neden kesildiğini yazdığım halde mesajım silinmiş, neden yani suçum ne yani, benim mesajım neden siliniyor. Benim de akülü arabaya ihtiyacım vardı vermediler. Şİmdi ben bu aldığım akülünün taksitlerini ödeyemiyorum. Tekerlekli sandalye dağıtımı şowa dönüştürülmesin lütfen...

benim de bir tane akülüye ihtiyacım var. iki tane çocuğum var ikiside kas hastası. kızda büyüdü. oğlanda .oğlum seneye 4 e gidecek. mahalledeki okula göndermek isityoruz. topluma kaynaşması için. evde eğitim güzel hizmet ama çocuk yalnız sıkılıyor . bir tane akülü bulursak seneye okula göndermek istiyoruz. yardımcı olursanız sevinirim.

mkaratas;

dmd veya bmd kas hastalıgı ise ne kadar geç akülü kullanırsa o kadar iyi.

Akülü sandalye ihtiyaç sahibine ulaştırılmıştır.

hatac

Arkadaşım merhaba, kusura bakmaz isen akülü araca ne kadar borcun var? veya taksitleri ne kadar elimizden gelen olursa yardımcı olma isterim.

ortaokul öğrencisi bir kız çocuğu tanıdığımız var. araç onun için uygunsa sizde uygun görürseniz tel. 0554 997 22 30

Cano4467

Bu düşüncenizden ve yardım etmeye calışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyor kolay gelsin başarılar diliyorum... Ihtiyacı olan arkadaşlarımın türkiye omurilik felcliler dernegine akülü arac icin muracat etmelerinide soleyeyim belki buda bir vesile olur ihtiyaacı olan kaderdaşlarıma .kolaylıklar dileirm

Üst Alt