Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalye ile kullanabileceğim araç var mı?

naser34

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar akülü tekerlekli sandalyem ile kullanabilecegi araç bilgisi olan varmı kullanan varmı. Araca tranfer ile ugraşmak sonra sandalyeyi koyacak birilerini aramak istemiyorum.maliyeti nedir bu tür araçların.

Fiyatlar nedir en küçük bir fikrim yok. Arayıp sormak lazım: Ekipman ve donanımlarımız sayesinde araçlara binmek ve inmek ve hatta araç, otomobil, minibüs kullanmak artık hiç sorun değil

_DSC1944.JPG

Benzer ürün yapan veya satan başka yerler var mı, bilmiyorum.

Akülü sandalyemden inmeden kullanabileceğim araç var mı?

Arkadaşlar akülü sandalyem den imnmeden aracıma binip aracı kullanıp işim bittiginde kimseden yardım almadan inecegim türden bir araç kullanan arkadaş varmı
Benim bir arkadaşım mercedes vitos'u benim dedigim tarzdan başka tür araç varmı bilgisi olan arkadaşlar varmı.?

Teşekkür ederim gezgin emlak ama ben bu işlerle ugraşamam ugraşmakta çok zor ve pahalı benim o kadar paramda yok 25 tl civarı param var.

bu sitemleri daha türkiyede göremedikç.sanirim çok pahali.inşallah ilerde bunlarda gelecek ülkemize.

OturanBoğa;

Bu Aracın marka modelini bilen varmı acaba.?

_DSC1944.JPG

Mercedes Viano çift sürgülü kapılı lüks araç fiyatı tuzludur :D

9071024012mini5l1ww9.jpg

Bu Viano minibüs statüsünde olduğu için ÖTV'si de %10 olsa gerek. Yani, olası bir vergi avantajı da %10 olacaktır...

Üst Alt