Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalyem şarj pozisyonunda çalışıyor..?

cahit ağbaba

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
-Merhaba arkadaşlar! akülü tekerlekli sandalyemde alışık olmadığım bir durumla karşı karşıya kaldım. akülü tekerlekli sandalyem şarj pozisyonunda çalışıyor. sizce sorun nedir? yada bu bir sorun mu? dur. bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Nasıl
Jocktk kapat Geri aç

ben de şarj pozisyonunda çalışmanın ne demek olduğunu anlamadım...

iki olasılık var:

1- park vites kolları etkin konuma getirilmediği halde sandalye yürüyordur...

2- sandalye şarj aleti bağlıyken yürüyordur...

önce şunu netleştirse arkadaşımız iyi olur...

Öyle değildir Bence
Jocktk açınca lambalar kara şimşek gibi oluyordur birden ona doğru ondan bire doğru led lambalar yanıyor ya şarj Olurken
Şimdi de şarj olmadığı halde yine aynı şekil devam ediyor
Onu demek istedi herhalde

Arkadaşlar şarja takılı iken anahtardan kumandayı açınca ışıkların telefon gibi şarj olduğunu gösterip yanıp yanıp sönmesi gerekirken, ışıklar sabit kalmakla beraber şarj takılı değilmiş gibi topuz dediğimiz vitesi sağa yada sola hareket ettirdiğimde makine hareket ediyor. sanırım yeterince açıkladım. Katrancalı kullanıcının dediği gibi: evet 2. şık doğru olan ama teknik servise sordum ve öğrendim. meraklılarına açıklayabilirim.

şarj jak fişinde baglantılarda sıkıntı var bir ustaya goster haleder usda .

Üst Alt