Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalyemde sorun var. Ne yapabilirim?

sancaktepeli89

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamun aleyküm Arkadaşlar

Wollex marka akülü tekerlekli sandalyem var. 10 ağustos itibariyle aracta bi sıkıntı var. dışarda gezerken araba aniden duruyor ve çalışmıyor. bu hemen hemen her gün olmaya başladı. daha önce hiç olmuyordu. bunun sebebi ne olabilir
sizce hiçbi fikrim olmadığı için servisi de izmirdeymiş bu benim için çok büyük bi sorun karşıdan karşıya geçerken başıma gelmedi ama olursa canımdan bile olurum çok ciddi bi durum
bilen çözümünü yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

sen istanbuldasın var onun servisi karşıda tenopor ara akülerden olablr

bende wollex marka akülü sndlye kullanıyorum,yaklaşık 5 ay önce benim akülünün sigortası atmıştı çalışmıyordu
senin dediğin gibi servisi İZMİR'de ben 0232 328 0121 servis numarasını aradım durumu anlattım servis ustaları bana telefonda bilgi vererek sigorta attığını sigorta düğmesi bulunduğu yeri söylediler sağolsunlar halettim.

yani kısacası sizde belirttiğim servis numarasını 0232 328 0121 arayın durumu anlatın size yardımcı olacaktırlar

enes bey sigortadan olacağını sanmıyorum çünkü sigorta düğmesine bastırıyorum defalarca gelmiyor bi süre sonra kendiliğinden geliyor...

gürkan bey teknopor sanırım sadece satış yapan bi firma yetkili teknik servis izmirde yani istanbuldaki teknopor servis işlerine bakmıyor arayıp sormuştum öyle denildi bana

sigortadandır demiyorum,benim akülünün sorunu sigortadandı,
sana demek istediğim SERVİSi ara durumu anlat onlar sana yardımcı olurlar
burda kimsenin sorunu çözeceğini sanmıyorum

Aradım konuştum hemde defalarca o yüzden sigortadan olacağını sanmıyorum dedim aradığım yerler bana sigortadan olduğunu söyledi anlatabiliyormuyum aradığım yerler derken hem istanbuldaki teknopor firması hemde izmirdeki teknik servisini de aradım.

Sandalyeniz durduktan sonra tekrar harekete geçirebilmek için ne yapıyorsunuz? Bekliyormusunuz, kablolarımı kurcalıyorsunuz, şarj mı ediyorsunuz? Çok basit bir sorunda olabilir.

meb;

bi süre bekliyorum bi kaç saniye felan sonra düğmesine basıyorum açılıyor daha sonra fazla yol kat etmeden en fazla 5 6 adım sonrasında gene aynısı oluyor dün akşam karşıdan karşıya geçmk zorundaydım yolun ortasında pat dıye durdu otobüsün altında kalmakdan son saniyede kurtuldum

Sorun yaşadığınızda akü göstergeniz ne durumda oluyor. Anlattığınız kadarıyla. Motorlardan, aküden veya joystick den kaynaklanıyor gibi. Akü göstergeniz kırmızıdaysa aküleriniz arızalı veya ömrünü doldurmuş olabilir. Değilse motorlarınız aşırı derecede akım çekiyor yada joystick arızalı olabilir.

meb;

akü ömrünü doldurmuş mu bilmiyorum ama ben daha yeni aldım aküyü şarj göstergesi sarı çizgilerde oluyor kırmızıya hiç düşmedim

Büyük olasılıkla motor problemi

meb;

servisi de izmir de şimdi ben kalkıp arabayı izmire nasıl göndereyim evde kapalı kalırım arabasız kalırsam of of.

iki adet araç kullandım invacare ve belmo belmoyu halen kullanıyorum aynı problemleri bende yaşadım tecrübeme dayanarak anlatmaya çalışayım aracın aküleri en düşük seviyede olursa araç otomatik kilitlenir elektronik devre kendini kapatır tekrar şarz edince problem düzelir veya aküdeki enerji beklemeden sonra tekrar elektronik devreyi açar biraz yol alabilirsiniz tanıdığınız bir oto elektrikçi varsa aküleri ölçtürün imkanınız varsa yeni akü takın arıza devam ederse son çare olarak servise göndermeniz gerekir aküleriniz yenide arızalı olablir umarım önemli bir sorun yoktur

arkadaşım benim adım selami yalçınkaya o tarafa geçtiğimde sana yardımcı olurum...zannedersem senin arıza kömürlerde...beni ararsan seni teldende yönlendirebilirim........05075354334

Bende de wollex marka akülü sandalye var, yaklaşık 2aylık çok yeni sayılır ama bu aralar bir sorun başladı hızlı gidince ön tekerlekler titreme yapıyor ve yavaşlamadan geçmiyor yavaşlıyorum tekrar hızlanmaya başlayınca tekrar titreme yapıyor sizce neden olabilir ne yapabilirim?

muhammed aracın tekerlekleri dolgumu birde ölçülerini yazarmısın

en kısa zamanda tüm dolgu tekerlekleri havalı ile değiştirmeni tavsiye ederim ön teker maşasının üst kısmındaki plastik tapanın altında maşayı tutan bir somunlu vida vardır onu biraz sıkabilirsin fazlada sıkma dönüşlerde sorun olabilir

bilyalar dağıtır ist bulda iseniz garanti kapsamında ise götürün değişsinler

muhammet tekerlerin titremesi...öt teker maşasından yapar..maşanın üstündeki vidaları biraz boşaltacaksın.yada sıkacaksın ikisindende yapar..ama onun için akülü araç tamir edenlere gitsen iyi olur onların anahtarları farklı...titreme ondan yapar...

Üst Alt