Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalyemi şarj ederken yanık kokusu problemi..?

mtamayozdemir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Akülü tekerlekli sandalyemi şarj ederken bir süre sonra yanık kokusu gelmeye başlıyor. Hemen hemen aynı günden beri de şarj neredeyse hiç dayanmıyor. Eskiden 1-2 gün idare eden araç şimdilerde 1-2 saat anca dayanıyor. Bunların sebebi ne olabilir? Özellikle yanık kokusunun ?

akün hapı yutmuş aküden geliyor o koku.bendede vardı aynı sorun

çok teşekkürler. peki ben sandalyemi omurilik felçliler derneğinden almıstım. Aküyü yenileme hizmetleri var mı ya da özelden alınmak mecburiyse siz hangisini almıstınız ne önerirsiniz?

mtamayozdemir

merhaba,
eğer özelden almak durumunda kalırsanız deep cycle özellikli jel akü almanızı öneririm, çünkü akülü sandalyelere uygun olan akü türü onlardır...

ancak şunu da sormak isterim, akülü sandalyenizle çevrenizde ne kadar yol gidiyorsunuz normal bir kullanımda? eğer 4-5 kilometreyi aşmıyorsanız benim kullanılmış jel aküleri size verebilirim, sanırım 4-5 ay daha bu mesafe içinde kullanılabilir...

Üst Alt