Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalyemin akü sorunu hakkında..?

samsunlu34

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz yıl istanbul bahçelievler belediyesi tarafından verilen akülü tekerlekli sandalyem şarj mı tutmuyor derdi nedir anlayamadım birde sizlere danışayım dedim.
aküleri doldurup dışarı cıkıyorum ve 10 metre gitmeden göstergeler şarjın bittiğini gösteriyor...ve eskisi gibi yol gitmiyor araç çok kez yolda kaldım.
(geçen yaz köyüme götürene kadar hiçbi sorunu yoktu)
sorun aküdemi motordamı kömürlerdemi daha önce başına gelmiş olanlar cevaplarsa sevinirim. lamira görevlilerinden yorumlarını bekliyorum aracımı büyük ihtimal lamiraya götüreceğim servis bakım yapılıyor değil mi?

aküleri bi ölçtür sağlamsa kömürlere baktır oda sağlamsa şarj cığazında bi sorun olabilir anladığım kadarıyla elektirik aksamında bi sorun yok
çünkü araban normal çalışıyor aküler bitdyse jel akü almanı tavsiye ederim kolay gelsin

akü ölçümü için akülerin dolu olup olmaması fark eder mi

fark etmez büyük ihtimalle akünün ömrü bitmişdir jel akü almayı unutma 2;5 sene oldu hala gidiyor benim akü

birazdan akülerimi ölçtüreceğim sağlam ise kömürlere baktıracağım oda sağlam ise dediğiniz gibi şarj cihazını bir servise göstereceğim. akülerde sorun çıkarsa yine buradan danışırım sizlere sağolun

akülerim bitmiş. bana jel akü lazım uygun sağlam nereden bulabilirim?

perpa tc merkezi tel no 02123203434 istanbul netdende bak perpa tic merkezi diye amperine göre bak aknün
kolay gelsin

mrb arkadaşlar,bende akülü sandalyemi oturduğm ilin belediysnden almştım,ama akü bitince tekrar başvrdm beledyeye yeni akü verdler,sizin ordada böyle bişey olması lazım,bence tekrar belediyeye başvuru yapın yenilerler tahminimce

akünün biri bile bozulsa dedin sorunu yapar bende de oldu ebnde istanbuldan akücülerden 2. el jenanötür tarafo güç kaynagı akülerinden aldım kuru akü 12. volt 100 amper taktım canavar kilosu 1.5 tl 30 kilo geldi 50 tl

Akü sorunu

İyi günler samsunlu34,

Cevapta gecikme için özür dilerim, ancak bugün görebildik mesajını...

Verdiğin bilgilerden, akülerinin artık bittiği ve yenilenmesi gerektiği anlaşılıyor.

Akülerin bu süre içerisinde bitmiş olmalarının birçok sebebi olabilir:

- Akülerin kalitesizliği veya akülü sandalye kullanımına uygunsuzluğu
- Şarj cihazının kalitesizliği, arıza yapmış olması veya kullanılan akülere uyumsuzluğu
- Aracını çok yoğun olarak kullanman, ve her kullanımda şarj seviyesinin P seviyenin çok altına düşmesi
- Motorlardaki bir problemden dolayı akülerden fazla enerji çekilmesi ve akülerin çabuk bitirilmesi

İlk etapta aklıma gelenler bunlar.
Teknik servisimizi arar veya sandalyeni getirirsen sorun tesbiti yapılır ve çare bulunur.

Teknik servis md. Murat Bey: 0533-736 9286

Akü fiyatlarını buradan bildirmiyoruz, çünkü polemiklere sebep oluyor. Tek söyleyebileceğim kullandığımız aküler piyasadaki aküler içerisinde en ucuz aküler de değildir, en pahalı aküler de değildir. Ama tecrübelerimizden fiyatlarına göre verimi en yüksek aküler olduklarını düşünüyoruz.

Son olarak: Sorununu Belediye'ye bildir ki, onlar da sandalyeleri aldıkları firmaya dönüp bildirsinler. Eğer belediye bu bildirimi yapar ise, firma da düzgün bir firma ise konuyla ilgilenecektir.

Sağlıcakla kal..

Sertel Şen
Lamira Easy Life

Arkadaşlar benimde tıpkı mesajlardaki gibi bir sorunum vardı sonradan öğrendim aküler zamanla sülfatlanma yapıyormuş çabuk şarj ve deşarj oluyormuş.

Bir cihazla tanıştım aldım kullandım ve çok memnun kaldığımı söylemek isterim cihaz akülerime takılı iken sorunsuz kullanıyorum aşağıda link paylaşıyorum alın kullanın çok memnun olacak dua edeceksiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-onleyici-aciklamayi-okuyunuz-434722052/detay

Üst Alt