Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandalyenin ön tekeri içindeki milde bulunan bilye arıyorum!?

bum-love

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar on tekerlek içindeki mil de bulunan bilya ariyorum önerebileceğiniz uygun fiyata varmi

İtalyan malı SKF marka alırsan ve rulman ölçüsünü gösteren rakamın devamında 2RS işareti kodlanmış yani silikon kaplama kapaklı modellerini seçersen rulmanlar en az 2 yıl dayanır. 2RS özelliği dış ortamla temas halindeki rulmanlar için olmazsa olmaz bir durum. Su sıçraması, kum , toz vb girmesi rulmanın erken bozulmasına yol açar. 2RS kapak demek rulmanın her iki yan kapakları silikon kaplanmıştır ve silikkn dönen orta kısımjn yanlarına sürtündüğü için toz vb rulmana giremez. Ortamdaki kirin durumuna göre bu kapaklar rulmanı iki yıla kadar koruyabilir. Tabi ki saç kıllarını ayda bir defa temizlemelisiniz. Saç kılı çok sağlam bir maddedir ve rulmanın içine girerse çelik bilyeleri bile bozabilir.
ZZ kapaklı modeller suya dayanıksızdır. Fiyat olatak daha ucuzdurlar ancak sadece dış ortamla temas etmeyen motor içi gibi kapalı yerlerde kullanıma uygun rulmanlardır.
Ankara da Ostim de ARS Ankara Rulman da SKF ve diğer markalardaki rulmanların hepsini rahatça bulabilirsiniz.
İletişim numaraları: 0312 385 12 12

Üst Alt