Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü tekerlekli sandelye alacağım, 2700 TL bütçem var..?

ibrahim18

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
S.a dış mekanda kullanmak için akülü tekerlekli sandelye alacağım ama bütcem 2700tl bütcem az biliyorum ama bu parayı toplamak için 1.5 yıl uğraştım gideceğim yol yokuş ve çakıllı köy yolu malum bana akülü tekerlekli sandelye önerin lütfenn yardımınız için çok teşekkürler

bende köyde yaşıyorum hastahane ve özel işlerim için ilçeye rahat gitmek amacıyla katlanabilir sandalye aldım belmo BL100 aynı tipte sandalye almanızı tavsiye ederim satıcı firmalar silikon dolgu lastikler kullanıyor siz kesinlikle havalı lastik olmasını isteyin bütçenize göre alabileceğiniz araçlar genellikle aynıdır sadece marka değişikliği vardır size en yakın veya servisi olan firmaları tercih edin

bahsettiğin yolun görselini görsem derdim birşeyler

Cevaplar için teşekkürler dolgu lastik niye önermiyorsunuz
gideceğim yol 2km yaklaşık 1km çakıllı 1km paket taş giderkren yokuş incem gelirken çıkcam

çakıl varsa ön bilyeler dağıtır ben hep yaşadım ama 2,700 alacağın arabada dağıtacak 2,300 araçlarda var

rapor alamıyormusnn kardeşim akülü sandelye kullanabilir rapor alsan 3000 tl gibide devletten alırsın 6 bin tl ye çok kaliteli üsürn alabilirsinnn

grkn 89

dostum çok saoll

%96 raporum var yeni aldım ama akülü sandalyeyi işaretlememişim yeniden rapor alsam verirlermi

TEKRAR BAŞVUR KARDEŞŞ uğraş peşini bırakmaaa sakınnn sor rapordada değişiklik yaparlar akülü içinn muhakkak yap sandelye alımı içinde iyi araştırrr kardeşimm haberlerini bekliyoruzz

ALLAH razı olsun kardeşim ilgin için araştırma içinde yardımınızla olcak inşaallah

SENDE SAĞOL KARDEŞİMM OTTO BOCK SANDELYELERE BAK BENİM ARKADAŞIM OTTO BOCK B500 ALDI 7 YIL OLDU SANIRSINKİ SIFIR BU BAKACAKSIN SANDELYENE YOKSA 2 YILDA DARMA DUMAN OLUR HABERLEŞELİM KARDEŞİMMM muhakkak

elindeki rapora heyet uygun görürse akülü sandalye alabilir diye işletebilirsin akülü sandalyelerin nerdeyse tamamı ithal %98zi çin çöplüğünden geliyor sadece markalar farklı kullanılan sistemler hepside aynı iyi niyetli firmalar sadece servis konusunda yardım edebilirler kalitede değil çok kaliteli araçlarsda 17 bin liradan başlıyor dolgu lastik aracı çok sarsar düşme riskiniz çok yüksek zaten kullanılan malzemeler çok adi aracın ömrü yarısına iner

Üst Alt