Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akupunkturla omurilik felçlileri iyi edeceğini söyleyenlere aman kanmayın!

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
sevgili site sakinleri bugün yaşadığım olayı anlatıp paylaşmak istedim
bana bir medikalden tel aradı ve şehrimize (kastamonu) bir doktor geldi akapuntur yapıp o.f.leri ayağı kaldırıyor dediler.bende tamam dedim nereden gelmiş bunun maliyeti ne dedim muayene 200tl ve seansı 50tl dedi ilk etapta muayene edip teşhis koyuyor sonra 20 gün seans yapıp tepki verirsen devam ederim diyor. Bende inanmadım ve kendime acındırarak param yok eğer ayağı kaldırırsan dilenir gene paranı bulurum dedim ama para yok diyince kadının suratı asıldı ve bekleyen hastalar var deyip hızla kaçtı.

arkadaşlar ben emniyete bildirecektim inanın öyle prasödür varki şikayet etmene pişman ediyorlar
kadının adı: dr pınar'mış ve bana tel verdi. bunu ara dedi. ben bu kişiyi iyi ettim dedi şu an yürüyor ama ben ciddiye alıp aramadım
isteyen arasın ... hastanın adı nebiye hanım

allah yardımcımız olsun kimse acımıyor bu halimize

zaten herşey baştan belli.seans 50 ve toplam 20 gün=1000 tl ve artı muayene 200.
etti 1200 tl. neymiş iyileşme olmazsa bırakacakmış yani kadın kafadan 1200 tl zaten kazanacak... inanmayın...
omurilik felci öyle akupunktur, bitki çayı, bioenerji, yoga...vs gibi şeylerle olmaz. modern tıptan sakın uzaklaşmayın...
ben zamanında bio enerji aldım ve en ufak bir değişiklik olmadı ve 3.500 tl param gitti...

Arkadaşlar Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinin kendi bünyesi içerisinde Akupunktur uygulayan Prof. Dr.var ayrıca eğitimde veriyor.Bence işinin ehli olmayan insanlara itibar etmeyin..;)

arkadaşlar akupunkcuların pek çoğu daha önce tedavi etmediği hastalıkları deneme yanılma metodu uyguluyor bencede itibar etmeyin tedavi kesinliği yoksa maddi ve manevi çöküntü olur...

Akupunkturdan mucize beklemek doğru değil ama faydasız demekte doğru olmaz .Hele omurilik zedelenmesinin ilk yıllarında yapılırsa fayda sağlaması daha muhtemelmiş.Arkadaşlar akupunktura yürüyeceğim ,koşacağım gibi değilde ne kurtarırsam kardır diye düşünerek gidilirse(Tabii ki işinin uzmanı kişilere) umarımki çöküntüde yaşanmaz..

Yahu gerek yok akupunktura. Ben de iyi ederim sizi. Hem 10 seans yeter. Yatırın bankaya parayı... R2, R3, bilimum gazlar, bilimum dualar ederim size. 1 ayda ayağa kalkmazsanız Allah belamı versin. Bugüne dek kaç kişiyi ayağa kaldırdım...
İsteyen herkesle deneme yapabiliriz.. aynı derecede hasta/sakat olan bin kişiyi alalım. 500'ünü ben tedavi ediim, 500'ünü de akupunkturcular veya başka tedavi yöntemi kullananlar.. 1 ayın sonunda benim 500 ile onların 500'ü arasında bi gıdım fark olursa, intihar ederim :) Tedavi yöntemime ve kendime o kadar güveniyorum yani :)

Kelin ilacı olsa başına sürermiş oturanboğa..:D

inanmayın

ben doktorun yigeniyim mur37 nin söyledikleri tamamen yalan ve asılsız oldugu gibi omur ilik felci hastaların malesef ümidinide kırıyor. doktor kastamonuya hasta için misafirimiz olarak gelmişti. tanıdık medikalciden pafa alırken tanıştılar medikalcide mur37 nin kızının o.f oldugunu ve görmesini istedi. tedavi olmak istediler tedavinin uzun sürecli ve 8 ay sürecegini söyledi ve tedavi sonrası kendi ihtiyaclarını görebilecegini kadar yürüyebilecegini söyledi kabul ettiler ücretdede sorun olmıyacagını söylediler.ve tedaviye hemen başlamak istediler.muayene ücreti ve para almadan başladı kastamonuda 20 gün kalacaktı geri kalan tedaviyi memlekette devam edeceklerdi 2 gün tedavi ettirdiler ve ücret ödemediler hakaret ettikleri gibi internete bu çirkin ve asılsız yazıyı yazarak insanların ümidlerini kırıyor ben bu tür hastaların iyileştigini gördüm. Bir kastamonulu olarak bu tür insanların memleketimde yaşamasından utanç duyuyorum onları ALLAHA havale ediyorum. (mur37 mahkemeye vermekte cekinme sakın bizde cok memnun oluruz herşey ortada bu insanlar seni tanımadıkları için kandırabilirsin ama adaleti kandıramazsın )

sen kimsin kastamonuveb yeğeniyim dediğin sen yanında gelen kişi isen bikere senin konuşmaların tutarsız sen diyorsunki kolum kireçli evde yatıyorum ve beni iyi etti ve geziyorum dedin
ayrıca beni muayene etti ise söyle bakalım benim arıza nerede ve ne kadar zaman olmuş ve iyi ettiği kim varsa çıkar buraya raporlarını göster ve iyileşmiş halini bende sana inanıyım ayrıca banaverdiği numarayı exorientelüx aramış ona sor istersen iyi ettim dediği hastayı ben aramadım bile
AYRICA BEN TAMAM DEYİP 200TL MUAYENE VE SEANSI 50 TL TOPLAM VERSEYDİM 1200 1500 TL PARA OZAMAN İYİMİ OLACAKTI BİZ SİZDEN UYANIK ÇIKINCA BÖYLE YALANCI OLDUK
KARDEŞİM BENİM HACETTEPE PRF DR A 1 AY TEDAVİ GÖRDÜM RAPORUM VAR ODAMI YALAN
AYRICA ANKARA DIŞKAPI Y BEYAZIT HASTANESİNİN RAPORU VAR ODAMI YALAN VARMISIN CANLI TV YE ÇIKMAYA BAKALIM ELMİ YAMAN BEYMİ YAMAN EĞER SİZ BENİ İYİ EDİN (ESKİ HALİMİ BOŞVER)KENDİME YETECEK KADAR BEN SİZE ÖMÜR BOYU BAKAYIM VARMI BÖYLE Bİ ŞEY YAAAAAA
1 allah aşkına kol kireçlenmesinden insan yatarmı
2 ben dedimki sen beni iyi et ben sana dilenir bu parayı bulur veririm dedim
3 bu sitede bulunan insnlar senin dok. daha tecrübeli ve ben bu insanlardan feyz alıyorum
4 madem gerçekten kendine güveniyor neden benim tedavimi kabul etmedi param yok deyince apar topar gittiniz
5 unutmayınki bizim gibi bi umut bekleyen insanlarla alay eder gibi iyileştirirz deyipte kalan 3 kuruş parasına göz diken umut tacirlerini ben ve benim gibiler zatan allaha havele ediyoruz
6 o.f olan benim kızım değil benim olaya vaakıf değilsen sırf polimik için bu siteye sırf bişeyler yazayım deme
7 ayrıca ben ve benim gibi hasta insanları kandırmaya çalışanların bu güne kadar düşmanıma beddua etmedim ama şimdi allah ................... inşallah
kastamonuveb ben senin hasta olduğunada inanmıyorum buradaki yazıları okursan ve iyiiiiiiiiiiiii okuuuuuuuuuu ne demek istediğimi anlarsın

[...] mur37 nin kızının o.f oldugunu ve görmesini istedi. tedavi olmak istediler tedavinin uzun sürecli ve 8 ay sürecegini söyledi ve tedavi sonrası kendi ihtiyaclarını görebilecegini kadar yürüyebilecegini söyledi.[...]

Bunu söyleyen kişiyi kapıdan kovmak ve sonra yaşanan olayı herkese anlatıp gülmek farzdır!
Omurilik felçli birine 8 ayda ihtiyacını görecek kadar yürüteceğini söylemek, küfür etmekten beterdir! Hiç birşey değilse karşıdakinin zekasına küfürdür!

Başka kapıya...

Eyvallah bülent bey bide utanmasa beni muayene parası vermedi diye mahkemeye verecek halbuki inanın param yok deyince karşımda oturduğu yeren kalkmadı bile
herhalde kumanda ile muayene etti valla ben anlayamadım ne aptalmışım ya

Okuyup üfleyerek bile iyi edeceğini söyleyenlerin olduğu güzel yurdum da 8 ayda da yürütür ,1 senede de ..:D

benide medyumun biri seni doğa üstü güçlerimle 3 ayda yürütürüm demişti...

Bu nehaldir nerden çıktı of iyi eden adam bizler kök hücre beklerken kök hücre yapılmışmı geldi banada akapunturcu tıpkı ceptelefonuna benzetti akapunturla diğer sinirleri canlandıracağım dedi ama gine busiteden sordum
sağolsun bülent bey bilgilendirdi bende yaptırmadım benim dikkatımı ceken yapacağı ilacın fiyatını söylemedi zaten hastalık belli ama ilacın fiyatı yok
bunlar hepsi paraya dayalı çalışmalar herkesin dikkatli olması lazım.

bülent bey siz omur ilik felçlilerine nasıl iyileşicegini düşünüyorsunuz.sitenize üye olanlar sizin fikirlerinizle hareket ediyorlar ve hayattan ümidlerini kesiyorlar bu siteyi kurarken hastalara ümitsizlik vermek içinmi kurdunuz. Dünyanın kabul ettigi akupunktur tedavisini bile siz akupunktur uzmanlıgınız olmadıgı halde ön yargılı olarak yataga baglı omur ilik felçlilerine hiç bir umutlarının olmadıgını ve bu tedaviyle ihtiyacını görebilecek duruma gelen insanlara cahil denize düşen yılana sarılır gibi söylemlemlerle yanlış bilgilendiriyorsunuz.Sizin gibi site acmış insanların tedavi hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapması ve omur ilik felçlilerine yanlış bilgilendirmesini dogru bulmuyorum. TÜRKİYENİN bir cok yerinde akupunktur merkezi var omur ilik felçlilerinin size degilde akupunktur tedavi merkezlerinde uzman kişilerden bilgi almasını bütün omur ilik felçlilerine tavsiye ederim.

[...] mur37 nin kızının o.f oldugunu ve görmesini istedi. tedavi olmak istediler tedavinin uzun sürecli ve 8 ay sürecegini söyledi ve tedavi sonrası kendi ihtiyaclarını görebilecegini kadar yürüyebilecegini söyledi.[...]

Biri gelip bana bunu söylese, vallahi de billahi de sopayla kovalarım!
Omurilik felci olan kişiler ne akupunkturla ne de başka yöntemlerle İYİLEŞTİRİLEMEZ! Ve bırakın iyileştirmeyi, omurilikteki tek bir sinir hücresinin dahi sağlıklı hale gelmesini SAĞLAYAMAZ! Bunun aksini söyleyen herkes yalan konuşuyor demektir.

10 yıldır omurilik felci olan ve bu konuda yemediği/görmediği/duymadığı b.k kalmamış olan Bülent Küçükaslan'ın ve çok daha bilgili tecrübeli insanların olduğu bu platformda aksini yazmak da iddia etmek de (hadi biraz yumuşatarak söyliim) saygısızlıktır.

Kimse kimsenin umutsuzluğundan yararlanıp para kazanma peşine düşmesin! Böyle, "şu kadar zamanda ayağa kaldırırım, efendim kendine yetecek kadar yürütürüm" gibi boş laf edenin feriştahı gelse aynı muameleyi görür bu sitede!

Ve bu site varolduğu sürece, umut taciri zevatın mağdur ettiği insanlar mağduriyetlerini yazmaya ve insanları uyarmaya devam edecek. Böylece binlerce kişi de parasını kaptırmaktan kurtulacak. Bu kadar basit.

kastamonuweb sen neden isbat ve gerçek göster(e)miyosun bizde sana inanıp bülent beyi, beni ve benim gibi düşünenleri sopalıyalım varmısın

Üst Alt