Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akustik Tramva sonucu oluşan tinnitüse Kortizon ve Terapi Tedavisi..?

Tinnituslu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba Okulumun mezuniyetinde anfinin dibinde durmamız sonucu oluşan tinnitüs rahatsızlıgımın 13. ayındayım.

Betaserc vasoserc ve gingko bilboa özütü kullandım 5-6 ay kadar bir ara çok hafifleme oldu ama geçmedi. Şimdi Kortizon tedavisi düşünüyorlar. Birde Ankara gazi üniversitesinde müzikli terapi dedikleri tedavi yöntemleri var. İşitme değerlerim çok kötü değil umut vaad edici bence.

vPEvRz.png

yorumlarınızı ve tedavi ile alakalı olumlu olumsuz her görüşünüzü bekliyorum

neee, bu isitme kaybina cok kotu degil diyorsun,:Dsaglam duyanlarin cogundan daha iyi duyuyorsun bence:)isitme kaybin nerdeki:confused:
bi garip testmisbu,o kara toplu seylerde neki. MEHMET BEY gelirse bizde anlariz anlattiklarindan.

bosuna tedavi diye paralanmazdim yerinizde olsam, ne guzel duyuyorsunuz. taaa kortizonu bile goze aldiginiza cok sasirdim. bu kadar iyi duymayla cinlamami olurmus:p

shukufe hanim/bey degerlerim gercekten neredeyse yok denilecek kadar iyi fakat 19yasimda universiteye hazirlanan birisi oldugumdan bu cinlama hayatimi cok olumsuz etkilemekte imtermette cok bilgi bulamadim söz ettiginiz beyefendiye nasil ulasirim acaba ?

Edit karatoplu seyler bir arkadasimin sigarasidir :(

Komu guncel arkadaşlar bilgi sahibi olan herkesi bekliyorum

Tinnituslu,
İşitme testi sırasında Timpanogram ve akustik refleks testi yapıldı mı?
Yapıldıysa onları da gönderebilir misin?
Testi tekrar yaptırırsan kulak üstü kulaklıkla değil de kulak içi kulaklıkla yaptır. 6000 Hz'de görülen düşüş kulak üstü hoparlörün hatası olabilir.
Geçmiş olsun

Mehmet bey yapılan tek test bu. Dilerseniz yaptırabilirim önümüzdeki hafta içerisinde.
Testte birtek bu alan ve altinsa bulunan sag sol kulak duyma oranlari ikisinde de yüzde 96 cikti onun disinda bir alan doldurulmadi

Son düzenleme:
Çınlamanız devam ediyorsa Dokuz Eylül Üniversitesinde tekrarlatmanızı öneririm.
Testi insert earphone (kulak içi kulaklık) kullanarak yaptırın. Timpanogram ve akustik refleks eşikleri de önemli.

Üst Alt