Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akut miyokardit (kalp kası enfeksıyonu) teshısı kondu. Askere alınır mıyım?

burak4570

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb 5 gun once kalp krizi gecirdım.bunun sonucunda anjıyo oldum ve akut miyokardit (kalp kası enfeksıyonu) teshısı kondu.sımdı bu tanı ıle ozurlu raporu ve askerlikten curuk alınabılırmı yardımcı olursanız sevınırım...

Durum askeri hastanede tespit edildiğinde 1 yıl erteleme verilir. Enfeksiyonun yol açtığı kısıtlılığa göre de son karar verilir. Yani, buradan bir yanıt vermek mümkün değil...

20-08-2013 tarıhınde [FONT=sans-serif]kalp krizi gecirdım.bunun sonucunda anjıyo oldum ve akut miyokardit (kalp kası enfeksıyonu) teshısı kondu.sımdı guncel olarka kontrollerım yapılıyor ve sureklı kullandıgım ılaclar var askerlıgın tecılını kaldırıp tekrar muayne olmayı dusunuyoru askere alınırmıyım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler...[/FONT]

burak4570

Kalp rahasızılığı olduğunda hiç riske girmezler, muafiyet verirler çoğu zaman. Kalple ilgili değerleri ölçüp, riski değerlendirler ve karar verirler.

Üst Alt