Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam, Bende Akut Nekrotizan Pankreatit hastalığı geçirdim. Ameliyat oldum. Dalak ve safra kesesi alındı. Pankreasında 3/2si alındı. Bu rahatsızlıktan kaç puan alındığını bende merak ediyorum? Siz puan aldınız mı ?
Burhan bey , bende sizinle aynı rahatsızlıkları geçirdim benimde safra kesesi hariç dalak ve pankreas ın bir kısmını aldılar .. siz bu rapor konusunda ne yaptınız ? Banada bilgi verirmisiniz ? Teşekkürler
Merhaba bahayurt
Ben hastaneye engelli raporu için başvuru yaptım.Akut Nekrotizan Pankreatit ( Pankreasın 3/2si alındı ) ve Dalakın alınması ile ilgili bana %55 verdiler.Tabi birde diabet ve tansiyon dan %28 verdiler. Toplamda bana %68 ve süresiz rapor aldım.
Bilgi ;
Akut Nekrotizan pankreatit için benim anladığım kadarı ile engelliler için https://depo.btu.edu.tr/dosyalar/engelsiz/Dosyalar/ozurlu_rapor.pdf böyle bir sayfa var. Buradan açıp baktığın zaman sayfa 74-75 teki sınıf3e giriyor ve %50 puan benimki. Dalak için ayrı %10 vermişler puan olarak.