Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akut pankreatit hastalığına rapor veriliyor mu?

Selam, Bende Akut Nekrotizan Pankreatit hastalığı geçirdim. Ameliyat oldum. Dalak ve safra kesesi alındı. Pankreas’ında 3/2’si alındı. Bu rahatsızlıktan kaç puan alındığını bende merak ediyorum? Siz puan aldınız mı ?

Burhan bey , bende sizinle aynı rahatsızlıkları geçirdim benimde safra kesesi hariç dalak ve pankreas ın bir kısmını aldılar .. siz bu rapor konusunda ne yaptınız ? Banada bilgi verirmisiniz ? Teşekkürler

Merhaba bahayurt
Ben hastaneye engelli raporu için başvuru yaptım.Akut Nekrotizan Pankreatit ( Pankreas’ın 3/2’si alındı ) ve Dalak’ın alınması ile ilgili bana %55 verdiler.Tabi birde diabet ve tansiyon’ dan %28 verdiler. Toplamda bana %68 ve süresiz rapor aldım.

Bilgi ;
Akut Nekrotizan pankreatit için benim anladığım kadarı ile engelliler için https://depo.btu.edu.tr/dosyalar/engelsiz/Dosyalar/ozurlu_rapor.pdf böyle bir sayfa var. Buradan açıp baktığın zaman sayfa 74-75’ teki sınıf3’e giriyor ve %50 puan benimki. Dalak için ayrı %10 vermişler puan olarak.

bahayurt

merhaba bende arada pankreatit atakları geçiriyorum çözüm bulamadık yada iyi bir doktora denk gelemedim yardımcı olur musunuz

Üst Alt