Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alacağım gayrimenkuller yeğenimin maaşına etki eder mi?

spanolis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ablamların ikisi evlenip boşandı birinin 12 yaşında çocuğu var geliri olmadığı için uğraşım sonucu 2022 maaşı bağlandı.3 senedir maaşı almaktalar.Annemin evinde 4 çocuk bir torun kalıyoruz, babam vefat etti.Annem 340 tl dul aylığı alıyor diğer kardeşim lisede okuyor ben aylık 1200tl ücretli öğretmenlik yapıyorum 25 yaşındayım görevim geçici 19 bin tl ye kendim tarla alacağım aynı evde oturduğumdan dolayı ablamların ikisinin aylıkları kesilir mi? Ben ilerde memur olursam evlenmediğim sürece benim gelirlerim aldığım gayrimenkuller onlara hep etki eder mi? ikamet ile alakalı durum var mı ?

Tarlanın hem ücreti, hemde bir gelirini bildireceğiniz için aynı hanede de yaşadığınız sürece etkiler elbette.
Ayrıca hanede kişi başına düşen gelirin 255,22 TL'ye eşit olmaması ve üzerinde olmaması gerekiyor.
Yani 1200 TL maaşınız olduğu için aynı hanede kaldığınız sürece ilk sosyal incelemede şu şartlardayken dahi kesilir.
Sizin yapmanız gereken ikametinizi farklı bir adrese aldırmaktır.

Üst Alt