Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alacağım raporu hangi amaçlarla kullanabileceğim?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ben yeni geldim aranıza şimdi bu hafta skolyoz ve kol dirsekten kırıktı ortapedi yüzde 32 yazdım dedi. gözüm aşırı bozuk gittim doktor yüzde 15 yazdım dedi, fizik tedaviye ayağım ile ilgili gittim bilgisayara birşeyler yazdı ama bir şey veremem dedi ben gönderdi.
psikiyatri ise anksiyete bozukluğu teşhisi koyup 3 ay takip edeceğiz seni dedi

arkadaşlar ben hastaneye başvuru yaptığımda bana onlar doldurulmuş dilekçe verdiler sadece engelli raporu almak istiyorum yazıyor, ben bu dilekçe ile ilerde tekrar bu işlemleri yapmadan örnek veriyorum engelli ehliyeti veya vergi indiriminden yararlanabilirmiyim

bir diğer soru heyetde doktorlar beni tekrarmı muayene edecek nasıl olacak bilgisi olan varsa paylaşsın

ben uzun yıllardır evdeyim çalıştırmıyorlar beni ama hiç ilaç felan kullanmadım şimdi psikiyatri bana 3 ay sonra ne diyecek anlamadım, kimse iş vermiyor zaten otomotik olarak psikolojimiz bozuk tutupda sen turp gibisin der mi

lütfen yardımcı olun yeniyim aranızda Allah herkese şifa versin
yüzde 40 alabiyormuyum peki

Üst Alt