Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alacağım yeni rapora hangi ibareleri ekletmeliyim?

yurtseven1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadas yarın yenı rapor cıkartırıcam 2003 yılında sureklı rapor almıstım ama ustunde sadece 2022 yararlanabılır yazıyodu . casısabılır ıbresı ısaretlı degıldı . sımdı onu ekletıcem baska ekletecebıleceklerım nelerdır .

• H sınıfı ehliyet alabilir
  • Özel tertibatlı otomobil kullanabilir.
  • Özel eğitim amaçlı değerlendirilmesi uygundur.
  • 2022 sayılı yasadan yararlanabilir
  • Sakat statüsünde çalışabilir
  • Gelir Vergii muafiyetinden yararlanabilir
  • Özürlü Kimlik Kartı alabilir
bunları yazdım bu gun tekrer teker doktora gosterdım benım alıcam raporda bunlarda bulunmalı dıye zor dedıler ama raporu aldıktan sonra dılekce yazıcam artık

bu gun heyete gırdım calısabılır ıbaresı ekmek için tkrar rapor ıstedıler e sureklı raporun S dustu . bu durum 2022 maası etkıler mı yanı aldıgım mıktarı duser mı yoksa aynımı kalır .

Hayır etkilemez..

2022 maaşına rapor oranlarının etkileri şu şekildedir;
%40-i
% 70ve üzeri..

Yani sizin % 70 ve üzeri olmadığı ve %40'ın üzerinde olduğu sürece miktarda değişme olmaz..

tskler bı sorunda ha olcak h ehlıyetı alabılır ıbaresı ekletecektım h ehlıyetı almazsınız dıye rapora not dusuruldu ama benım b ehlıyetım vr nasıl h ehlıyetı alamıyorum saskınlık içinde kaldım . bu sekılde sen araba kullamazsın dedıler . dedım araba kullanıyorum yok olmaz dedıler rapora h ehlıyetı alamaz dıye not dusuldu gulermısın aglarmısın ::(

ELinizdeki B sınıfı ehliyetin tadını çıkartın...

Omurilik felci misini?

omurılık felcı degıl belent abı Sağ hemiparezi sekeli raporu dun aldum surucu adayı olamaz dıye not düşmüsler . ben h ehlıyetı için basvuru ypmıstım heyet sürücü olamaz demısler :) normalde araba kullanıyorum sıkıntım yok b ehlıyetı var . karar ıste ne kadar kendımı anlatsamda ıfade etsemde bazen boyle sacma karar çıkabılıyor

Başka hastanelere gidip şansını dene kardeşim...

arkadaşlar ben çıkardıgım raporda sadece özürlü raporu için demiştim ama kart da çıkartım vergi indiriminide aldım vede çalışıyorum bu ibareleri koydurmamız şartmı ben problem yaşamadım şuan.

sımdı ben bu raporu degıstırmek için ılla ıl saglık mudurgune mı basvuru yapıcam .ıtıraz için . ıl saglık mudurlugune ıtıraz etmeden baska bır devlet hastanesınde heyete gırsem bu kadar da degısme olmaz mı

Önce başka hastaneye gidip şansını dene, olmazsa il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edebilirsin.

Üst Alt