Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alacağımız arabanın yüzünden bakım aylığının kesilmemesi için ne yapmalıyız?

balitron

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem

Merhaba, babamın yüzde 90 engelli raporu var. Annem babamın üzerinden evde bakım aylığı alıyor (1300tl) . ayrıca babamin emekli maaşı var. oturdukları ev oğullarının yani benim üzerime. evde 2 kişi kalıyorlar. ötv indirimli hali 120bin tl olan bir araba alsam (parasını ben kendi hesabımdan göndersem dekont alsam) evde bakım aylığı kesilir mi.

babamın emekli maaşı 1700 tl
babamın köyde hiç bir gelir getirmeyen bir tarlası var. başkada üzerine hiç bir şeyi yok.
bilen birisi cevaplarsa sevinirim

sosyal hizmetlere gidip sordum. siz arabayı alın eve ekip gelip kontrol edip ona göre hesaplayıp size döneriz dediler. ama aylık kesilirse ben arabayı boşuna almış olacağim bunu sosyal hizmetlerdekilere anlatamadım. sizce ne yapmalıyım.

Aracı olanların evde bakım aylığı kesilmiyor çünki ihtiyaç sıkıntı aracın yüksek fiyat lı olması olabilir en azından size şu Aralık fiyatta alırsanız kesilmez kesilir demeleri lazım

Üst Alt