Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Albinoyum. KYK bursu, ek puan ve muaf dersler hakkında bilgi arıyorum?

hakanpolat

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba hakan ben aranıza yeni katıldım lise son sınıf öğrencisiyim bu yıl unv sınavına girmeyi düşünüyorum albinoyum yüzde 15 görmem var şimdi bazı sorularım olacak sizlere değerli görüşlerinizden istifade etmek isterim
1 engelli durumumdan dolayı universite sınavında herhangi bi ek puan veya tıp düşünüyorum bu yıl olmasada girmemde sıkıntı olurmu
2 aynı zamanda 2020 yılında ekpss girecem meslek lisesi öğrencisiyim bölümüm üzerinden seçim yapabilirmiyim ve atanma durumum nedir
3 şu anda çalişmak istiyorum ama az görmemden dolayı bazı işlerde zorlanıyorum nerden yardım alabilirim
4 üniversitede ders muaf durumu nedir ve ben aynı zamanda ayrı bir ile taşınmayı düşünüyorum üniversitede engelli olarak burs alma ve kyk yurt girme olanağı nedir

vereceğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim sizlere

Merhaba, üniversitede okuyan engelli öğrencilere Tesyev vakfı karşılıksız burs veriyor.

Üst Alt