Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım arabanın alt modeli bir hafta fark ile 28.000 TL daha pahalıya aldım!?

FerhatD

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
BORUSAN'ın Ayıbı

Merhaba arkadaşlar;

Sol bacağımdan %40 ortopedik engelliyim ve sürekli raporum var.

2013 yılı eylül ayında ÖTV indirimi ile almış olduğum aracımı sürem 2018 eylül ayında dolmasına rağmen hükümetin zam oranını da özellikle bekleyerek 2019 şubat ayında 156.400 TL'ye BMW 318 i Premium Line modeli ile yeniledim. Araç fatura tarihi 4 Şubat 2019 ve teslim tarihi 9 Şubat 2019, aracı full film kaplattığım için de 3 gün kullanamadığımı belirteyim. Yani henüz 1 haftadır kullanıyorum.

BORUSAN dün bir kampanya daha başlatmış ki duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü adeta. 320 d modelini engelliye 128.000 TL'ye veriyorlar. Telefon açıp teyit aldım ve çok çok üzüldüm. Bir alt modeli bir hafta fark ile 28.000 TL daha pahalıya almış bulunuyorum. İşin traji komik yanı peşin almak istememe rağmen 36.000 TL kredi kullanmış olmam.

Bu durumda yapılacak bir işlem var mıdır, BORUSAN'dan bir talepte bulunabilir miyim yoksa hukuki yolları mı deneyeyim.

Benzer tecrübe yaşamış veya önerisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Demin biri tenezzül edip aradı, mağduriyet yok diyor.Evet 128.000 ama 320 d'lerde kredi kullandırtmıyoruz diyor bir de. Neredeyse aradaki fark kadar kredi kullandım, küfür yemiş gibi oldum...

247.000 üstü bir araç değil mi? bu satışı nasıl yapıyorlar?

2019 modeli ile yıllardır aynı olan F30 kasa değişti. Ellerinde kalan 2018 model 3.18i stoğunu eritince sıra 3.20'lere geldi demek ki. 3.18 liste fiyatı 290 iken 3.20'ler 340 seviyelerinde. Tamamen stok eritmek amacı ile bizlere yönelik özel kampanya yapılmış.

FerhatD
tanıdık var bir sorayım

kredi kullandırtmıyorlar değil ben kullanmak istedim normal taşıt kredisi bende şu an 3,20 almak için uğraşıyorum

Samsun Bayisi aynı aracı 125.000 TL'ye sattığını söyledi.

Trafik sigortası, plaka ve diğer masraflar dahil 125 dendi bana. Tüm Türkiye'de geçerli fiyatlar bunlar diye de eklediler.

Yalnız cidden kendimi kandırılmış hissediyorum, 1 hafta fark ile bir üst model dizeli kaçırıyorum, zararım 31.400 TL.

Borusan'a mail attım, arayıp ilgili birimlere aktaracağız dediler, bakalım ne olacak..

Halkla İlişkilerden bir bey aradı, mağduriyetimi kendisine de yineledim. Hiç olmazsa benim gibiler için extra bir teklif istedim. Bu para iadesi olur, garanti süresini uzatmak olur veya bir kaç yıllık bakım masraflarını karşılamak olur bilemiyorum.

Canın sağolsun diyor sağolsun arkadaşlarım, amenna da ortada fahiş bir fark var, neredeyse kullandığım kredi oranında bir üst model bir hafta ile indirime girmiş. Çıldırmamak elde değil...

@kardelenn, kazasız, belasız güzel günlerde kullanın ;)

Benim aracım 5 yılını kasım 2019 da dolduracağı için bu fırsatı değerlendiremiyorum, hatta kosifler e gittim aracın parasını peşin verip aracı blokeleyebilirmiyiz diye görüştüm kesinlikle olmaz dediler. alan ve alacak olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir fırsat.

kardelenn Aynen öyle, sigorta ve plaka masrafsız 124 onlar dahil 125 dediler.

124.000'e Tarsus Borusan ile anlaşıp 10 bin kapora gönderen bir arkadaşım var.

aracınız hayırlı olsun şimdiden
antalya kosiflerden mi aldınız?
ellerinde araç yokmuş bana net bir şey söylemedi antalya kosifler :(
siz farklı bir paket mi aldınız
ben 320d m sport talep ettim ama

Teşekkürler RUHİ,
İstanbuldan satın, Tarsus'tan teslim almıştım.

O kampanya iptal edilmiş, dediklerine göre Maliye Bakanlığı izin vermemiş.

Liste fiyatı 280 k olan araç nasıl 125 k olabilir. 175 k olmalı

musty35

Liste fiyatına çok takılıyorsunuz.

Satış fiyatları farklıdır.

Hem indirim 247bin TL ve altına yapılıyor.

ÖTV nin duruma göre %40-%50-%60-%100 gibi indirimler olabiliyor.

Bugün sordum 3.20 d faiz kampanyasız 259.000 TL
almak için 247.000 TL olması gerekmezmi

Üst Alt