Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım bilgisayar sıfır mı sizce?

çanakkale

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bu aksam laptop aldım, fakat dükkânda kutusundan çıkık bir şekilde gelen müşterilere hep gösterdikleri bir bilgisayar orda da açtı gösterdi. Sonra anlastık 1600 TL ye aldık aklıma birşey takıldı normal oradan bir bilgisayar kutusunda falan değil, ayrıca değişik programlar yüklü içinde İngilizce öğrenme gibi küçük basit oyunlar var bir sürü. Bu bilgisayarın sıfır olduğundan şüphe duymaya başladım ne yapmalıym ?

Aldığınız ürün mağazalarda tanıtım amacıyla açık olan teşhir ürünlerinden olabilir. Teşhir ürünü; bir alışveriş merkezinde sergi görevi görmüş meraklı insanlarının orasını burasını kurcaladığı ürünlerdir. Normal ürün örneğin 1000 lira ise teşhir ürünü 700 lira olabilir. Üründen memnun değilseniz ya da sıfır ürün olmadığından endişe ediyorsanız faturasıyla beraber iade etme hakkına sahipsiniz.

Evet herkese gösterdiği bizede açıp gösterdi kutusunda falan vermedi yarın gidip vericem ayrıca fatura falan da vermedi sadece kredi kartnının fişi var elimde ben bu işten hiç birşey anlamadm adam iade almazsa ne yapabilirim

Dell marka i5 windows 7 2 GB ekran kartı öburku özellikleri aklımda değil şuan ... Yarın vericem bırakıcam taksitleri iptal etmezse banka ile görüştüm mağduriyetimi anlatıp bankaya faks ile halledicem

Ama windows 7 bir bilgisayarı 1600 e aldm eminim ki 8.1 de alabilirdim o fiyata ben vermek istiyorum begenmedim aklımda hep sorular olacağına veririm

"2 nolu mesajda yazıldığı üzere teşhir ürünü olabilir , bu , bilgisayarınızda bir sorun yoksa , çok abartılacak bir durum değildir ki , yüklü dediğiniz bazı proğramlar o ürüne hediye de olabilir ( yani başkalarında olmayan ) . Bir çoğumuz mağazalarda uygun satılan bir ürüne yetişemediğimizde , teşhirdekine yöneliriz , bir arızası yoksa değiştirmeyin derim , bir çoğumuzun kullandığı birgisayarlar virüs yemiş ve defalarca formatlanmıştır . Elinizde fiş var nasıl hırsızlık olsun ki !?

Bilgisayarda bir problem yok bilgisayar alanında eğitimli kişilere gösterim urun sıfır fakat teşhir ürünü gibi herkese göstermeleri ve o ürünü satmaları kafamı karıştırdı

merrhaba arkadaşlar laptopu verdim onun yerine yine aynı dell marka i5 2 gb ekran kartlı 4 gb belleği ve 8.1 pc aldım. Kutusunu ben açtım bu sefer :) ve tabi ki faturasını aldım.

hayırlı olsun aman ha faturasız almayın teknoloji ürünlerini çünki bazı firmalar garanti konusunda faturayı baz alıyorlar ..

En iyisini yapmışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın :)

arkadaşlar klavyemdeki ik ve dabılyou harfleri yazmıyor nedeni bilen arkadaşlar cevap yazmalarını rica ediyorum

by yolcu

Klavye dili EN olmuş olabilir sağ altta ki görev çubuğundaki kısayolundan tr yapın, Fn+NumeLck tuşuna basın. Düzelmezse bilgisayarınızda logitech'in Setpoint yazılımı kuruludur, kaldırın düzelecektir.

değiştirmene çok sevindim program falan yüklü gelmiş demişşiniz vatan gibi teknoloji marketleri dururken bılınmedik yerlerden almayın hayırlısı olsun :)

Üst Alt