Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım ilaçların dozu yükseldi. Depresyondan rapor oranım ne olur?

emremir

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim bir sorum olacak 4 yıldır depresyon tedavisi görüyorum 1.5 yıl önce doktorum yüzde 40 rapor verdi Mayıs'ta tekrar kurula girecem doktorum aynı oranı alamazsın öncekine göre iyisin dedi ilk raporda kullandığım ilaçlar sulinex 150 meresa 50 idi şimdi sulinex 150 sulinex 75 meresa 50 ilaçlar yükseldi oran niye düşüyor ve rapor oranı neye göre veriliyor teşekkür ederim

hocam 2019 yonetmenlıgıne gore depresyonda iyilesme surecınde olan hastalara engel oranı verılmıyor dıye not dusurmusler doktor iyileşiyor diye not duserse alacagınız oran uzgunum ama sıfır olacaktır

Teşekkürler hocam ama rahatsızlıklarımın çoğu hala devam ediyor acaba başka doktoramı gitsem

ONEPLUS A6003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba 2 yıl süreli rapor ve süreli vergi indiriminden emekli oldum fakat SGK'dan evrak gelmedi raporum Eylül'de bitiyor ne yapmalıyım

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bağlı bulunduğunuz sgkyı arayıp sorun. Raporun bitmesine üç ay kala gidip hastaneye sevk almanız gerekiyor emremir

emremir..rapor ve vergi indiriminiz de süreli ise 3-4 ay öncesinden kurumunuza müracat edin evinize kağıt gelmesini beklemeyin(eylül ise nisan mayıs gibi müracat edin),çünkü zamanında yetişmez ise maaşınız durdurulur sgk nın umurunda olmaz maaşınızın kesilmesi,ki zaten tulumba da su kalmadığı için kesmenin derdindeler...bence hemen müracat edin kolay gelsin.

Merhaba benim bir sorum olacak 4 yıldır depresyon tedavisi görüyorum 1.5 yıl önce doktorum yüzde 40 rapor verdi Mayıs'ta tekrar kurula girecem doktorum aynı oranı alamazsın öncekine göre iyisin dedi ilk raporda kullandığım ilaçlar sulinex 150 meresa 50 idi şimdi sulinex 150 sulinex 75 meresa 50 ilaçlar yükseldi oran niye düşüyor ve rapor oranı neye göre veriliyor teşekkür ederim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Psikiyatri

S.a yakın zamanda kronik depresyondan %40 alan varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bı yakınım yineleyen depresif bozukluk tan yüzde kırk aldı.

2019 da yönetmelik değişti diye yineleyen depresyondan bana %20 verdiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kardeşim önceden %40 aldıgına şükret depresyona puaan vermezler.

Üst Alt