arkadaşlar aranızda yenityim 5 senedir çekiyorum hastaliği işlk başta dine derin dalmayla başladı halısınasyonlar gormeye basladım yaratıklar ve yaşlı dedenın önumde oturup kadamı kesmesı yerden nur toplaması gıbı seyler gördüm .... artı olarak ıcım den ses duymaya basladım 2019 da oldu bu oolaylar sesler genelde benı yonlendırıyor sunu yap yapmassan yakarım namaz kıl son namazınmış gıbı kıl olum korkusu atıyor ıcıme korku oluyor akşam olmasını sevmıyorum vucudum da yanmalar carpılmalar oluyor
f39 f41,1 son yattığımda aldığım epıkırız tanısı son yatma sebebım evı satalım möemlekete gıdelım ordan ev alalım kalan parayla evlendır benımı abımı demem aıleme yukseldım bıraz ıntar ederım dedım et dedı ılac ıctım 15 e yakın acıle gıttık dedı baska ılac nıyue ıcmedım dıger ılacları musıl ılacıydı ıcersem acıle tuvaletımı yaparım karı<zmam cızılır gıbı muhabbet oldu doktorla aramda sonra ıste ertesı gun babam yukseldıgım ıcın tekrar acıle goturuyor ordada nobetcı psıkıyatrıyle polıs eslıgınde hastaneye yatıyorum 17 gun yattım...
butun tanılarımıza nerden bakıyoruz ben hastalıklarım sekmesınden bakıyorum e nabızdan dogru yer mi orda g40,9 epilepsi yaazıyor aıle hekımlıgınden mesala ılac yazdırdım
r45.1 husursuzluk ajıtasyon acıl tıp dıyor mesala tanı olarak..
hastalıklarımdan hastanede yattığım donemdekı tarıh tekı detaya basıyorum psıkıyatrık muane tanısı dıyor .. tnaılarımızı nasıl görürüz
biraz karışık oldu kusura bakmayın .. bılgılı bırı özelden de yazabilir konusa biliriz bana bı yardımcı olsun tnaılarım nerden gorurum bu yattıklarım nerden bellı olur kurula 16 sında cıkcam
ialç raporuma baktıgım da gecmısten gunumuze
> Atipik Psikoz(F28-F29)
G40.9 EPİLEPSİ, TANIMLANMAMIŞ
F41.1 YAYGIN ANKSİYETE BOZUKLUĞU
F39 DUYGU DURUM ÇDUYGULANIMĞ BOZUKLUKLARITANIMLANMAMIŞ
F31.9 BİPOLAR DUYGULANIM BOZUKLUĞU, TANIMLANMAMIŞ
11.03.4 ---> Atipik Psikoz(F28-F29) ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39)
F32.0 HAFİF DEPRESİF NÖBETF29 ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ, TANIMLANMAMIŞ
11.03.4 ---> Atipik Psikoz(F28-F29) 15.04.2019 ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39)
bunlar ılac raporlarımda gozuken tanılar ama gecmısden gunumuze en son kı ılac raporum
bu kullandıgım ılacların raporu
f39 f41,1 son yattığımda aldığım epıkırız tanısı son yatma sebebım evı satalım möemlekete gıdelım ordan ev alalım kalan parayla evlendır benımı abımı demem aıleme yukseldım bıraz ıntar ederım dedım et dedı ılac ıctım 15 e yakın acıle gıttık dedı baska ılac nıyue ıcmedım dıger ılacları musıl ılacıydı ıcersem acıle tuvaletımı yaparım karı<zmam cızılır gıbı muhabbet oldu doktorla aramda sonra ıste ertesı gun babam yukseldıgım ıcın tekrar acıle goturuyor ordada nobetcı psıkıyatrıyle polıs eslıgınde hastaneye yatıyorum 17 gun yattım...
butun tanılarımıza nerden bakıyoruz ben hastalıklarım sekmesınden bakıyorum e nabızdan dogru yer mi orda g40,9 epilepsi yaazıyor aıle hekımlıgınden mesala ılac yazdırdım
r45.1 husursuzluk ajıtasyon acıl tıp dıyor mesala tanı olarak..
hastalıklarımdan hastanede yattığım donemdekı tarıh tekı detaya basıyorum psıkıyatrık muane tanısı dıyor .. tnaılarımızı nasıl görürüz
biraz karışık oldu kusura bakmayın .. bılgılı bırı özelden de yazabilir konusa biliriz bana bı yardımcı olsun tnaılarım nerden gorurum bu yattıklarım nerden bellı olur kurula 16 sında cıkcam
ialç raporuma baktıgım da gecmısten gunumuze
> Atipik Psikoz(F28-F29)
F31.9 BİPOLAR DUYGULANIM BOZUKLUĞU, TANIMLANMAMIŞ
11.03.4 ---> Atipik Psikoz(F28-F29) ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39)
F32.0 HAFİF DEPRESİF NÖBETF29 ORGANİK OLMAYAN PSİKOZ, TANIMLANMAMIŞ
11.03.4 ---> Atipik Psikoz(F28-F29) 15.04.2019 ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39)
bunlar ılac raporlarımda gozuken tanılar ama gecmısden gunumuze en son kı ılac raporum
bu kullandıgım ılacların raporu