Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım rapor süresize döner mi ve her yıl rapor yenileme işlemleri nasıl olacak?

ısbaslı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
selamlar 2017 aralık ayında vergi indiriminden yararlanmak için işlemlere başladım .rapor %51 le ankaraya gitti uyku apnesi agır %35 ortopedi %8 hiper tansiyon ve şeker %20 rapor 1 yıl kontrollü olarak Ankaradan geldi .1 yıl sonra yine aynı işlemlerimi yaptıracağım ? birde bu rapor kaç yıl sonra sürekliye döner ? yorumlarınız için teşekkürler

Vergi indirimi için alınan süreli raporun süresi dolarken haber verilir mi?

selamlar %51 oranında engelli raporum var şuan halen çalışmaktayım.rapor 1 yıl sonra kontrollü . (agır uyku apnesi tansiyon ve ortopedi) rapor ankaradan vergi dairesine oradanda işverene gitmiş 2 aydır hiçbir gelişme yok iş yerindende birşey demiyorlar .r

apor bitiş tarihinde raporun yenileme süresini herhangi bir kurumdan bana bilgilendirme yapılırmı .yoksa benmi yılı geldiginde yeni rapor alırgibi işveren vergi dairesi hastane süreci takip edecegim .sürekliye ne zaman döner döndugu zaman emekli olmayı düşünüyorum .bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

selamlar 2017 yili aralik ayinda vergi indiriminden yaralanmak icin %51 Rapor aldım uyku apnesi %35 ortopedi%8 ve tansiyon var . 1 yil kontrollu verildi rapor. bu yil tekrar basliyorum rapora bu rapor ne zaman surekliye doner ve yine kontrollu verebilirlermi .tesekkurle

ileri derece uyku apnesinin tedavisi varmı.hipertansiyon var %10 verdiler tansiyondan %3 de dizde aşınmadan verdiler

yine kontrol verdiler

selamlar uyku apnesi %35 hiper tansiyon%10 insulin direnci %10 ortopedi%8 gecen yılki oranlar 1 yıl kontrollu verildi . simdi yine girdim kontrole %35 uyku apnesi %10 tansiyon %3 ortopedi saglik kurulundan %43 le yine iki yil kontrolu verdiler .bu rapor ne zaman surekliye doner ve bu hastalıklar kronik degilmi itiraz edebilecegim bi yer varmı

Son düzenleme:
selamlar uyku apnesi %35 hiper tansiyon%10 insulin direnci %10 ortopedi%8 gecen yılki oranlar 1 yıl kontrollu verildi . simdi yine girdim kontrole %35 uyku apnesi %10 tansiyon %3 ortopedi saglik kurulundan %43 le yine iki yil kontrolu verdiler .bu rapor ne zaman surekliye doner ve bu hastalıklar kronik degilmi itiraz edebilecegim bi yer varmı

Süresiz veriyolarsa zaten iyileşme beklenmediği içindir ve yenilemeye gerek yok hayatın boyunca o rapor geçerlidir. Ama süreliyse iyileşme bekliyolardır her sene yada raporun süresince geçerlidir rapor süresi bitince yine aynı kurul çilesi çekersin

[emoji117]Stratejik düşün, objektif yaklaş, parçaları birleştir, belki bana ulaşırsın[emoji118]

ileri derece uyku apnesi sol bacakta 2 cm kısalık ve hiper tansiyon da iyilesme olurmu acaba

banada sağlık kurulu 5 senelik rapor verdi. Vergi indirimi için Maliye'ye gönderdim Ankara.nın bu süreyi düşürme yetkisi varmı?

selamlar %51 engelli raporum var . bir yıl kontrol verildi .bir yıl sonra %48 2 yıl kontrollü verildi . bu rapor kaç yıl daha uzatılabilir .3 .4.5 diye gidermi

vergi indrimi

2 defada 2 yıl sonra kontrol verdiler uyku apnesi ileri derece . şeker hiper tansiyon ve sol bacak 2cm kısa.3 defa gitcem kontrole. ne zaman biter bu çile sürekliye döner .aynı hastalıklara muzdarip bir çok insan sürekli rapor alıyor . ben neden hep kontrol hep kontrol. varmı bi yolu bunu arkadaşlar

Üst Alt