Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım raporda yüzde oranı sıfır. İtiraz ediyorum ama sonuç değişmedi.

mcht65

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba baba 2015 de sürekli ortopedik %0rapor verdiler bedeli uğraşmadım geçen gittim tekrar şansımı denemek için 2015 de sürekli raporun var heyete giremezsin dediler bende onlara dediği raporunda%0 yazıyor

Deme sakın beni bu raporlar neyapabilirim

Yani bu raporlar be ne yapabilirim

mcht65

Engelli olan babanız mı?
Sakatlığı nedir?
Rapor tarihi nedir?

Ortopedik sürekli % yazmış oran yok.rapor tarihi:13.03.2015

Rapor benim

Şimdi sıkıntı şu 2015 de bu raporu bana verdiler ben de % yazmış oran yok dedim hem sağlık kuruluna hemde başhekimlige. onlar bana senin raporuna oran verilmemiş dediler bu raporla ne yapabilirim dedim hicbisey yapamazsın dediler bende raporu eve bıraktım hiç uğraşmadım. Bundan bir bucuk ay önce başka bir hastaneye engel oranı için müracaat ettim bu defa crohon hastalığı çıktı %40 rapor verdiler bende itiraz ettim il sağlık müdürlüğüne onlarda beni 2.bir hastane olarak daha önce gittiğim sürekli ortopedik oran verilen hastaneye gönderdiler onlarda bana sürekli raporun var kurula giremezsiniz dediler.bende biraz uğraştım tekrar doktorları gezdim ayın 20 sinde heyete girecem

Benim öyküm böyle nasıl olacak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

mcht65

Ortopedik çok geniş bir tanım. Biraz daha detay lütfen.

Randevu tarihinde kurula rapor oranının özellikle yazılmasını isteyiniz. Bir de raporu ne amaçla alacaksanız bunları belirtin.

mcht65

başka bir hastaneden yüzde 40 almışsın niye itiraz ediyorsun keşke değerlendirseydin bundan sonra işin zor

Tekrar

Ben beyin köşe tümörü(beyincik iyi huylu ) ameliyatı oldum 2014 de bütün hastaneler masadakalirsin dediler çok şükür başarılı geçti kurtuldum ama şimdi yine nüks etmiş ve crohon hastalığına yakalandım ondan sebep bir daha şansımı denemek istiyorum

Üst Alt