Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım raporla vergi indirim belgesi için başvurabilir miyim?

savcılı

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
9
Bu gün gazantep devlet hastanesinden süresi biten engelli raporumu almak için heyete girdim
yaklaşık 1 ay sora Alacağım bu yeni engelli raporumla vergi dairesine gidib vergi indirim belgesi için müracat edebilirmiyim
yoksa silbaştan yeni bir heyete girmek zorundayım
Yardımcı olurmusunuz

%40 üzeri engelli raporu ile sgk lı çalışan iseniz vergi dairesine vergi indirimi için başvurabilirsiniz

Bu gün gazantep devlet hastanesinden süresi biten engelli raporumu almak için heyete girdim
yaklaşık 1 ay sora Alacağım bu yeni engelli raporumla vergi dairesine gidib vergi indirim belgesi için müracat edebilirmiyim
yoksa silbaştan yeni bir heyete girmek zorundayım
Yardımcı olurmusunuz (bu dünkü yazımdı bunları yazmayı unutmuşum)

Normal ENGELLİ Raporu almak için müracat ettim Ama aile bakalığına bana 2022 maaşı için sevk etmiş sgklı çalışıyorum ben normal engelli raporu alacaktım
DİYECĞİM ŞU YENİ ALACAĞIM RAPORLA MALİYEYE MÜRACAT EDEBİLİRMİYİM BİLGİNİZ VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ
RAPORDA 2022 İBARESİ VAR İSE MALİYE BU RAPORU KABUL EDERMİ SİZCE

2022 Raporu ile Maliyeye vergi indirim belgesi başvuru yapabilirmiyim

Raporum ankaraya maliyeye gönderildi

Raporum ankaraya maliyeye gönderildi raporum %72
nasıl bir yol izlemeliyim
memur bana 6 veya 7 ay sürer diyor
en erken kaç günde öğrene bilrim sizce
raporum % 72 diye bir sıkıntı olur memur arkadaş raporunda çok yüksekmiş diye aklıma bir soru işareti koydu
ankaradan ret falan gelirmi sizce

savcılı
güzel kardeşim söz ettin konuyu konuştuğumuz konu başlığına gel oradan detayları alırsın.

savcılı

Bununla ilgili formda zaten konu var .
Konu: Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
bu konu altında sorarsan daha çabuk bilgi alırsın.

Vergi indirim belgesi için YARDIM

Arkadaşlar gelecek ay işi bırakmak zorundayım sağlık sorunları nedeniyle ben raporu %72 ile 5 yıl
süreli göderdim 11 eylülde ankaraya
raporum %60 polinoropati ve %12 vertigo meniere sürekli kulak çınlaması ve baş dönmesi yani iç kulak tasiyonu
gel ay benim ssk primim 3600 günüm oluyor %72 ile onaylanırsa benim daha 8 ay prim eksik
maddi yöndende zordayım ben gel ay engelli maaşına başvurmayı düşünüyorum
kalan 8 ay ssk primimi daha sonra yatırsam
engelli maaşı alıyor diye bana ankaradan ret cevabı gelirmi
bu konu hakkında bilgili veya benim gibi sorun yaşanyan hem engelli maaşı alıb hem ankaradan cevab bekleyen arkadaşlar varmı acaba

Arkadaşlar Ben Yaklaşık 4 Aydır Çalışmıyorum %72 Raporum var 11 Eylülde maliyeye başvuru yaptım 2 ay sonra 11 Kasım da sağlık sorunları sebebi ile işten ayrılmak zorunda kaldım 8 ay eksik prim günüm var şu anki ssk günüm 3600 ssk giriş 11,6,1999
Benim maliye başvuru sonucu gelirmi Yoksa mecburi çalıştığımız süre içerisinde geliyor Bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Diyorlarki sonuç gelene kadar işten ayrılmayacaksın Yoksa sonuç Gelmez
Çalışmayıbda sonucu gelen arkadaş varmı

Üst Alt