Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığımız özürlü raporlarını işkur'a mı vermemiz gerekiyor?

s.ergun

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ...
kısa bir süre önce (3 ay )vergi dairesine başvurarak % 46 rapor aldım.3 ay içerisinde ankaradan çalıştığım şirkete bir onay raporu gönderilecek ti.
bu gelmedi.raporu aldıktan 10 gün kadar sonra bu onayın kalktığını öğrendim.çalıştığım şirkete raporumu verdiğimde bana başakşehır işkura gitmem gerektiğini söyleyip yönlerdirdiler.hali hazırda çalışıyorum fakat eğitim araştırma hastanesinde taşoren olarak çalışıyorum.sözleşmemız uzatılıyordu.benden böyle böyle bir talepte bulundular.
sgk sistemınde gözükmesi gerekıyor bu işlem orda yapılıyor dendi.
hiç bir fikrim yok. bilgi veren olursa sevinirim arkadaşlar...

Vergi indirim başvurusu yaptığınız raporla (ya da elinizde yakın zamanda alınmış % 40 ve üzeri orana sahip başka bir raporla) İşkur'a gidip sakat statüsünde tescilinizi gerçekleştirmeniz lazım. Bu vergi indirimi ile ilgisiz bir işlemdir: http://iskur.gov.tr/tr-tr/isarayan/kayit.aspx

Maşınıza ek ödenen İşveren hissesini ödememek için sizi işkura yollamışlardır.Sizi işkura o firmaya tescil ettirip teşvik belgesi alacaklar.Bu sayede asgari ücret için 210 tl gibi bir rakamı ödemeyecekler.

elime rapor verıldı ama .ankara onayı olmadı.işkur kayt yaptı.iett ücretsiz geçiş kartı aldım . bunlar onaylanmayan raporlarda olabilecek işlemlermi?

Üst Alt