Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alerjik astım için rapor oranı alabilir miyim?

Fvz1002

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyı aksamlarGecen ay doktora gittim alerjik astim oldugunu soyledi ve singulair diye bi ilacla serair diye bir ilac verdi 1 yıllık rapor cikardi.cesitli hastaliklarim var tip1 diyabet vitiligo anksiyete gibi acaba astımdan da oran alabilirmiyim yardimci olursanız cok sevinirm

Merhaba,astım solunum fonksiyon testi değerlerini yazsaydınız ne kadar oran alacağınızı yazabilirdik.Astımda sft değerlerine göre %20 ile %80 arasında oran veriliyor.

Solunum testi yaptırmadan nasıl oran verecekler
eğer gerek duymadılarsa oran alamazsınız

Anladim hocam ben özel hastaneye muayene olmaya gitmistim orda cıktı kan testi tomografi röntgen cekmisti doktor. raporla ilgili falan konusmadim hic

mutlaka solunum testi yaptır ama mutlaka yaptır eger sıgara kullanıyorsan uzun zamandır mutlaka yaptır solunum testi ben koah oldugumu bilmiyordum solunum testinden ben 80 puan aldım agır koah çıktı

30 yasindayim yaklasik 15 senedir kullanıyorum hocam ilkokul caglarinda tüberkiloz mikrobu geçirdim atlattim ondan beri korkarim gitmeye ama cok şükür fazla bisey cikmadi simdi tip1 seker vitiligo falanda cikinda rapor alma dusuncesi cikti ozaman gidip yaptirayim bir test

Hocam isterlerse eğer filme bakıpta yazabilirler

Üst Alt