Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alibabadan elektrikli araba alınabilir mi?

Kutlu53

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 5 yaşında %91 ağır engelli oğlum var. İki yaşında da bir kızım var dolayısıyla çocuklarla bi yere gitmek çok zorlaştı. Hastane işleri olunca sürekli yardım eden birini bulmakta zor.

Alibabada hatta aliexpreste çok uygun fiyatlı elektrikli otomobiller var. Çok hızlı olmasada benim işimi fazlasıyla görür. Şimdi sorum öncelikle motorlu taşıt ithalinden bihaber biri olarak böyle bi araç almam yani Türkiyeye ithali mümkün mü? Gümrük işlemleri nasıl, bildiğim kadarıyla gümrük vergisinden muafız. Çok mu zor bi süreç altından kalkabilir miyim?

Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.

Almak istediğiniz aracın linkini atarsanız daha açıklayıcı olur.
Ama büyük ihtimal ile kargo masrafı çok çıkacağından avantajlı olmayacaktır.

Ben alibaba da satılan trikelerden birini aldım. Burada yuki-kral yetkili satıcısı ve servisi aynı zamanda.
3 Tekerlekli ve üstü kapalı, 1 sürücü + arkaya 2 yolcu ile 3 kişi biniliyor.
Tek şarjla 50km menzili var.

Anladığım kadarıyla Türkiyeden aldınız ve yine anladığım kadarıyla ithali mümkün sadece gümrük işleriyle uğraşmak gerekiyor.

Mesela burada

Veya şurada

Merhaba bende üc tekerlekli akülü almak istiyorum alibaba AliExpress den sıkıntı olurmu gümrüğe falan takiliyormu ben hic alisveris yapmadım ordan bi yardimci olurmusunuz pls??

Üst Alt