Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alıç Çayını kalp rahatsızlıklarında deneyen oldu mu?

Pikachu

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,

aritmojenik sağ ventriküler kardimiyopatisi hastasıyım . Yaklaşık 4 aydır concor - ecopirin kullanıyorum . Bugün alıç çayı içtim tavsiyeler üzerine , o delice çarpan kalbim sessiz sakin bir hal aldı .
An itibariyle çok rahat hissediyorum .

Esas konu şu bu Çaydan içen veya daha önce içmiş olan var mı ? Araştırdığım da bu çay ; kalpte ki damarları açıp , ritmi düzenleyip beyine kan gitme olayını sağlıyormuş . Bildiğin makina . Her neyse şuan ilaçları bırakıp bu çaydan içiyim diyorum hergün ama kararsızım . Doktora danış diyeceksiniz ne diyeceğini biliyoruz zaten .

Saygılarımla ...

İlaç dediğin bitki özleriyle yapılır zaten.Eğer böyle rahatlatıyosa seni bi süre ilaç kullanma, bi kaç hafta sonra tekrar tahlil vs yaptırdıktan sonra değerlerine bir daha baktır.Değişiklik yoksa ilaç kullanmayı kes at.

ben denemedim ama babam denedi kalp içn deyil damar tıkanıklıgı için kullandı 2 gün içti 3cü gün tansiyonu aşırı düştü ,bir dahada kulanmadı dikkatli kullnmak lazım fayda yerine zararda verebilir...

Kalbimi hissetmez oluyorum içtiğim de , iyi mi kötü mü bilemedim .

Aarkadaşlar taze alıç ımı kaynatıp iciyorsunuz.bende kalp hastasiyim.ve yuksek tansiyonum var hemde yuksek dozda 2 ayri ilac iciyorum tansiyon icin. eger tansiyonuda dusuruyosa inşaallah banada iyi gelir.nasil yaptığınızı ve ac tok nasıl kullanildigini tarif edermisiniz lütfen

Yıllardır yaklaşık 10 sene. Kalp ve damar rahatsızlığı ve mı var. Alış yaprağı ve çiçeği birlikte, melisa (oğul otu), karabaş otu bu üçünü yıllardır çay gibi kaynatmadan sıcak su ile demleyip içerim. Sakinleştirici etkisi ve kalbe faydalı olduğu söylenir. Bana hiç bir yan etkisi olmadı. Deneyerek karar verebilirsiniz.

senveben kullanmadan önce nasıldı durumunu kullandıktan sonra nasıl oldu ? ne değişti ? birde kalp damar rahatsızlıklarınız tam olarak nedir ?

Kardeş bana zararı olmadığı kesin onu söyleyebilirim. Sanırım biraz psikolojik olarak rahatlatıyor. Kalp olarak belkide kötüye gitmesini engelledi. Ben kalp krizi geçirdim. Şu ana kadar 8 anjiyo toplamda 11 stent takıldı. Çok ayrıntıya girersem roman olur, uzun olur.

Üst Alt