Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alın ve kaş bölgesinde erime oldu. Teşhis konulmadı. Bu tip hastalığı olan var mı?

cemo24

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar alın bölgesi özellikle kaş bölgesinde erime olan varmı. bende aniden erime oldu. hastalığımın tipi tam teşhis edilemedi ama korkuyorum artık genç yaşımda çok yaşlı görünüyorum bu durumdan sonra. sizdede böyle bi durum oldumu. olduysa sizin hastalığınız hangi tip? teşekkürler

Böyle local bir erimeyi ilk defa duydum.Allah yardımcın olsun...

Emg sonuçlarımda kas hastalığı çıkmadı. Başka hangi tahlilleri yaptırmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle Allah herkese acil şifalar versin diyorum.

Benim de vücudumda genel olarak kas erimesi başlamıştı. Yokuşları eskisi gibi çıkamıyorum. Ancak emg sonuçlarına göre herhangi bir kas hastalığı çıkmadı.
Dahiliye bölümünden kan ve idrar tahlili istediler ondanda birşey çıkmadı çok şükür. Ama gelin görünki sürekli zayıflamaktayım vücudumda kas seyirmeleri devam etmekte.

Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi tahlilleri yapmam lazım?

Teşekkürler.

Doğru teşhis için doğru bölüme gitmek önemli.Kas biyopsisi ile hastalığın var mı yok mu ortaya çıkar.Bende ilk önce fizik bölümüne gitmiştim 3 ay sonra ortopediye gittim orada da aynı sendeki gibi idrar kan tahlili falan istedi doktor sonra anlayamamış ve nörolojiye sevk etmişti.Sen ilk nereye gittin bilmiyorum mümkünse özel hastahane nöroloğuna git.

ebediyata;

Hocam bende noroloji uzmanına göründüm ama kaslarla ilgili birşeyin yok dedi.

Üst Alt