Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alınacak araç hane geliri açısından nasıl bir etki yapar?

horoz28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba hesaplarıma sizleride dahil etmek istedim ki bu hane geliri olayı iyice çığırından çıkıyor ...

Engelli bir ablam var %98 Allah uzun ömür versin öncelikle Ben özel sektör çalışanıyım evliyim ayrı bir evde yaşıyorum Annemde ikametgah olarak benim yanımda gözüküyor Ablam anneme ait olan evde tek başına yaşıyor (kredi ile aldık evi hala ödeniyor kredisi ama annemin üzerine ev) Ablamın sadece 3 aylık 2022 denilen engelli maaşı var. Başka bir gelir yok. Ablam adına onunda faydalanabileceği geniş bi egea tarzı araç düşünüyorum şu an 1.4 benzinlileri 52-55 bin lira arasında 120'de biri 460 lira gibi bir rakam yapıyor. Bu durumda muhtaçlık durumundan ablamı çıkarırlar ve maaşı kesilir mi ? yada elektrik su ne bileyim doğalgaz giderlerini gösterip ablamın hane gelirini nasıl ayarlayabilirim ? yardımlarınız için teşekkürler

Üst Alt