Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alınan bacak damarı için özür oranı verilir mi?

Jön01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar 2013 aralık ayında by-pass oldum iki damarım değişti bu ameliyatta bacağımdan damar aldılar. Alınan bu damarla ilgili kalp damar doktoru bacakta damar yok diye oran verir mi verirse nekadar verir

O alınan damar bildiğim kadarıyla zaten işlevi olmayan damar. Oradan alabileceğinizi sanmam ama sanırım by-pass için verirler.

Tşk ler... fakat artık benim ordaki damarım yerinde yok...daha önce by-pass olupta bu bacak damarından da özür oranı alan var mı acaba ...

Psikolog verdiği oran

Psikolog verdiği oranı söylemedi kapalı zarf içinde sağlık kuruluna ileteceğini söyledi nedir bu devlet sırrımı sonunda raporu alınca öğrenmeyecekmiyiz

% 43 raporum var 2 yıl süreli Ankara'ya onaya gitti bypass oldum tansiyon ve hafif kapak hastalıklarım var süreli vermelerinin nedeni nedir. Bunlar tedaviyle ortadan kalkacak hastalıklar midir anlamadım

Üst Alt