Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alınan engelli raporuna sonradan ekleme yapılabilir mi?

hsynnml

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba 02/03/2016 Tarihli engelli raporum mevcut. yaklaşık 4 polikiliniğin toplamıyla bir oran aldım. Ancak raporda çalışamayacağı iş alanları kısmı boş ve arkadaki istihdam kısmı da işaretli değil. Hastaneye gidip sorduğumda ise heyette görevli memurlar raporumun süresiz olmasına rağmen yeniden heyete girmem gerektiğini belirtiyor. Açıkçası memurların süreçler hakkında bilgili olduğunu pek sanmıyorum. Heyete yeniden girmek için en az 3 ay sonraya randevu veriliyor ve tekrar aynı tempoyu yaşamak istemiyorum. Bunun heyete girmeden çözüme kavuşturmanın bir yolu var mıdır ? Varsa ilgili dilekçe örnekleri ve güncel yönetmelik maddeleri delil gösterilerek nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

hsynnml

Maalesef öyle, yeniden kontrol ve heyet.
Yeni raporda,arka tarafda işaret kısımları kalktı, her bilgi ön tarafta yazıyor artık.

Ama istihdam kısmı önemli değil, her engelli istihdamdan yararlanır.

Arkadaslar ben de kurula girdim...ozelikle ogretmen adayi oldugum icin hocam ogretmenlik icin kullanacagim dedim...ama yinede calisamayacagi is alanlari bos kalmis...arkada istihdam egitim sosyal yardim hepsi isaretli...gittim sordum bu yeterli dediler...kaldiki benim rahatsizliklarim kronik umarim atama surecinde bir problem cikmaz....

Zorro kardes raporu subatta yenilettim ve istihdam egitim her sey yaziyor...baba 5 yil verdiler rapor suresi kaldi ki ben agir osasliyim....ve 2018 yili labaratuvar testim ve 2018 yili raporum var bana istihdam isaretli olsun yeter dediler....egitim de istihdam da isaretli...yani tekrar sadece doktor doktor dolasmak 1 ay sonraya randevu almak istemiyom hepsi bu..

Üst Alt