Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alınan son rapor geçerli olması ile haklarımı kaybediyorum!?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 13 yıldır dıyaliz hastasıyım 2007 de yüzde 90 oranında bır rapor aldım. 2009 da bir gözümü kaybettim ehliyet almak için Göz doktorundan rapor almak istedim. Raporda engeli raporu olarak düzenlemiş oran ise 28 . Aradan geçen 11 sene sonra yüzde yüzde 90 ile kazandığım haklarını haksız yere ödeme yapıldığı için benden geri istiyor. Ne yapmalıyım yardım edin arkadaşlar

İtiraz etmeniz gerekiyor,
Diyaliz oluyormusunuz hala?

%90 neye göre verilmişti?
Böbrek yetmezliği için mi?
Muratkanireş

Diyaliz devam 2007 de diyalize girerken ağır engelli almıştım ama 2009 rapor itiraz süresi geçmiş

Peki %28 aldığında bunu sorgulamadın mı?

Heyet için tekrar başvuru yapın...

Elimde yüzde 28 rapor yok ama sistemde görünüyor. Evde bakım alıyordum 6 ayda bi kontrol yapıyorlardı bana bişey demediler

Olsun sorun olmaz.
Siz tekrar heyet için başvuru yapın...

Siz %28 Raporu alırken heyete girmediniz mi?

28 de heyete gitmedim sadece evrak verdim ehliyet alabilmek için artık ne olmuşss engelli raporu olarak sisteme girmiş
Tekrar heyete gireceğim zaten de yüzde 90 raporum 2009 dan beri geçersizmiş onunla maaş alıyordum şimdi hepsini geri istiyor

Öyle olsa bile 2017 de yersiz ödeme affı çıkmıştı,2017 den öncekileri ödemeyeceksin.

Muratkanireş

Siz başvuru şeklini yanlış yapmışsınız galiba ehliyet için oranı yazmazlar. Raporda da Diyaliz hastası olarak değil sadece göz için oran almışsınız. 2009 dan bu yana raporu incelemediniz mi?

Ben ehliyet için girmiştim babam yaşlıydı bende pek bilmiyordum ancak maaş başvuruların da hiçbir zaman farklı bir raporun var demediler
Yeni fark ettik diyor

Üst Alt