Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alıntıya Bildirim yapılması ve Mesajları beğenme buttonu ?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
1
Hemen hemen her forumda var yorumları mesajların altında "Beğen" buttonu ayrıca alıntı yapıldığı zaman mesajlarımıza Bildirim gelmesi bunların yapılması gibi bir durum çalışma yok mu forum yöneticileri tarafından ?

Başlıkta mesajınız varsa sistem bunu bir email ile bildiriyor. Bunun ayarını herkes kendisi Kontrol Paneli'nden yapabilir: Mesaj Bildirim Tercihi

Not: Yeni üyelerde bildirim email ile otomatik olarak seçili geliyor

"Beğen" butonu ise düşünmüyoruz. Sunucuya fuzuli bir yük ve kalabalık diye düşünüyorum.

Hayır bu email'den bağımsız olarak yani örnek bu konuya siz benim mesajımı alıntı yaparak veya @ozİStar olarak adımı yazdığınızda otomatik olarak benim sitedeki bildirimler kısmında uyarı vericek "Oturanboğa" senin hakkında yazdı şeklinde ki, mesajları yorumları daha iyi takip edelim, Bu önemli aynı zamanda farz bişey diye düşüniyorum.

"Beğen" olayı pek fazla sistemi yoracak kasıcak bir olay olacağını sanmıyorum tabi sunucu özelliklerini vs bilmiyorum ama ben bir kullanıcı olarak bakıyorum ve konu açtım.

Alıntı özelliğini anladım. Ama inan bunlar bu kadar büyük ve yoğun bir sitede çok fazla yorar sistemi. Hazır site stabil şekilde çalışıyorken hiç kasmayalım bence :)

Üst Alt