Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alış-veriş sitesinde gördüğüm 62-203 nolu dolgu teker uyar mı?

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1

Bu havalı Teker kullanırim patlıyor.

Internetten alısveris sitede,
62-203 ölçülerinde dolgu teker var acaba bu Teker uyar mı?

lütfen bilgi veriniz?

@yalniz06

lütfen aşağıdaki notlara göz atınız

Akülü tekerlekli sandalye, manuel tekerlekli sandalye ile ilgil neredeyse tüm yedek parçalar şuradan temin edilebilir: medrosmedikal.com

Tekerlekli sandalye için ön ve arka jant, çatal ve aksesuarlar,

Her ölçüde ve kalitede ön ve arka lastikler ve yedek parçalar (Schwalbe, Kenda, Primo, INNOVA, DURO, IMPAC, Golden Boy, Cheng Shin gri, nach Profil=

Renkli tekerlekli sandalye lastikleri

Koltuk, başlık, emniyet kemeri, kolçak, fren sistemleri, teker çatalları vs.vs.vs. tüm yedek parçalar

Telefon: 0312 566 65 70
GSM: 0533 137 33 64
Medros Medikal - Ankara

1MFq6in.png

bizim firmamızda var.Her Türlü akülü,normaller içinde en uygun fiyatla latik temin edebilirsiniz.
havalı ve gri silikon dolgu (200*50) ön tekerlekler 8 delik aparatı ile bereber bulunur.arka tekerlek olarak 12-1/2*2-1/4(62203) arka tekerlekler havalı olarak bulunmaktadır..
havalı tekerlekler scooter ve motorsiklet tekerleğidir.Yüke ve surate dayanır..

İRTİBAT:

MENGİ RULMAN (TÜNEL CADDESİ-İZİNCİRLİ HAN SOKAK NO:14-KARAKÖY İSTANBUL)
TEL: 0212 252 28 29
GSM:0532 291 12 09
FAX: 0212 243 30 55
MAİL ADRESİ : teksenmengi@gmail.com

sitedeki bütün arkadaşlarımıza güzel günler geçirmelerini temenni ederim...Neşet MENGİ

NOT: Arabalarla/yedek parça ile ilgili her türlü teknik "BİLGİ" ücretsiz aktarılır...

tesadüfen yazdığınız yarumu gördüm.sizin gibi güzel arkadaşlarımıza yardın etmek bıynumuzun borcudur.İlgine çok teşekkür ederim.Yanaklarından öperim.Yolunun iyi günlere açık olması dileğiyle...

Mengi rulman olarak karaköyde en uygun fiyatla akülü araba tekerlekleri-havalı ve silikon dolgulu olarak siyah ve gri olarak mevcuttur.ve tekerlekler scooter tipidir.hem surate hem yüke gelir.şamriyalli ve şamriyelsiz olarak ,yanlız dış lastik olarak stok mevcudumuzda bulunmaktadır.fiyat konusuna gelince bizi arkadaşlarınıza sorun...bizden ucuzunu bulursanız sattığımız malı derhal geri alırız.iyi günleriniz olsun...selamalar...

yalniz06 Erdal lastik değişimini usta olmayan kişilere yaptırtma .

Bir arkadaşın lastiklerini değiştirmişler . Yuvaya oturtmadığı gibi fren telini de takmamışlar .

Arka lastikleri kilitlemiş , tur atmıyordu . Lastiklerin bağlı olduğu bobinleri de aşırı ısıtmış zorlamaktan dolayı .

Söktüm lastikleri baktım vidaları eksik takılmış ve yalama yaptırtmış sıkmak isterken .

Yapan kişi de nasılsa engelli deyip 400 TL sini almış .

Uzun uğraşlar sonucu düzelttim bir ustanın hatasını ve hasarlarını .

Fren teli ne yoktur sadece motorundan jant çıkıyor usta ne Yok,ben takmak istiyorum,gittigidiyor alışveriş sitede 200 liraya satilir.
Uyar mı bilmiyorum numaraları nerede yazar?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

12-1/2 X 2-1/4-ölcü budur bunu ornek alcaksınız o jant orya olur fakat jant eni geniş gelirse torna etirtceksiniz dar gelirse pul takviyesi edeceksiniz bence aracı bir akülü tamircisine gotürüp tekerlerini degiştirtseniz daha iyi olur eger torna işi gerekirse bayagı maliyetli olur

Üst Alt