Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alışveriş merkezinde sadece bir sandalye: Ben Ordayken Sen Gelme

A_GEYiK

Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
17 Mayıs Güncel: Az önce Neomarin CarrefourSa yetkilisi tarafından bu konuda telefonla beni aradılar. En geç 1 hafta içinde en az 5 adet tekerlekli sandalye temin edeceklerini belirttiler..

AVM'lerde engelliler de faydalansın diye ihtiyacı olan engellilere AVM'lerde bulunduğu süre içinde geçici kullanım amacıyla tekerlekli sandalye hizmeti verilmektedir. Sadece engelliler içinde değil aslında, yaşlı insanlarımız da olabilir, yürüme güçlüğü çekenler de, geçici sakatlık yaşayan bir kişi de... Güzel bir hizmet değil mi? Bu hizmet verilirse tabiî ki güzel...

Neomarin CarrefourSa'da bu hizmeti vermeyi düşünmüş. Evet, sadece düşünmüş. Tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilerden aynı anda tek kişi Neomarin CarrefourSa'ya girebilir. Çünkü koskoca Neomarin CarrefourSa'da bu hizmet için sadece bir adet tekerlekli sandalye bulunmakta... Bu anlamda Neomarin CarrefourSa'nın bu tutumunu kınıyorum.

Sevgili arkadaşım,carrefourSA yı kınamadan önce müşteri ilişkileri müdürü ile görüştünmü,hazır orada iken görüşüp durumu izah etse idin mutlaka olumlu bir cevap verirlerdi.Şimdi sesli olarak düşünsek siz birkaç arkadaşınız ile O carrefourda buluşmak için sözleştiniz (9 kişi) kapıya geldiniz ve 9 adet tekerlekli sandalye istediniz size sadece 8 adet sandalyemiz var dediler ve siz yine memnun olmadınız neden çünkü 1 kişi sandalye alamadı. Bu isteklerin sonu gelmez kanısındayım.Hayat güzel ve kısa hep iyi tarafından bakar isek mutlu olmaya çalışırız.Saygılarımla.

5 Sandalyeleri bile olup da bana temin edemeselerdi memnuniyetsizliğim olmazdı. 3 Ay önce de tek sandalye (kendi ifadeleri) vardı, bugün de... 3 ay önce yetkiliyle de görüşüldü, şikâyet dilekçesi de yazıldı. Yine aynı, yine aynı... Ben CarrefourSa'yı kınamıyorum. CarrefourSa'nın bu tutumunu kınıyorum.

Tabiî ki hayata güzel yanından baktım ve ben 2 saat boyunca CarrefourSa'nın otoparkında tek başıma arabada oturup beklerken başka bir engelli arkadaşım (Birbirimizi hiç tanımasak da...) mutlu olduğu için bende mutlu oldum.

Az önce Neomarin CarrefourSa yetkilisi tarafından bu konuda telefonla beni aradılar. Konu hakkında görüştüler, yukarıda yazdıklarımı ve biraz da fazlasını tekrar dile getirdim. Mağdur olduğum için tarafımdan özür dilendi. Bir daha aynı sorunu yaşamamamız için en geç 1 hafta içinde en az 5 adet tekerlekli sandalye temin edeceklerini belirttiler...

Konuyu takip edip sonuca bağladığın için kutlarım. :)

Patron, henüz daha bağladım sayılmaz. Konuyu buraya yazmadan evvel kendimce CarrefourSa'ya 3 aylık bir süre tanımıştım... Şimdilik sadece sözlü olarak belirttiler, umarım en kısa (1 Hafta olmasa bile 2 haftaya da razıyım.) zamanda da yerine getirirler, o zaman da biz teşekkür ederiz Neomarin CarrefourSa'ya...

5 Adet olmasa da şimdilik 1 adet sandalye almışlar, toplamda 2 adet sandalyeleri olmuş...

Üst Alt