Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alkalin gastrit ve mesanenin yukarıda olması hali için hangi oranda rapor verilir?

lingo35

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
bende alkalin gastrit var.uzun suredir ilaç kullanıyorum devamlı.ayrıca mesane torbası yukarıda devamlı prostot ilaçı kullanıyorum.vergi indirimi için bunların oranlarını nasıl ögrenebirim.tşk

Benim tahminim %40 ile % 50 arasında olur sizin rahatsızlığınız olanların özür oranlarına bakınca bunun gibi oranlar çıkıyor gogleden arayınca

hilal72 tşk ederim arkadaşım.

hastalık oranlarını en güncel biçimde nereden ögrenebilirim.tablosu falan var mı

Rahatsızlığının adını googleye yazdım önceden bu rahatsızlık için oran almış olanların yazsını buldum sonra baltazar formülüne göre yazdım bu kadar ama dedğim gibi hastaneye gitmeden olmaz sağlık kuruluna girmedende bir şey diyemeyiz çünki okadar çok farklılıklar gördümki size anlatamam yazi ben bir kişinin 4 kez sağlık kuruluna girdiğini gördüm hepside aynı rahatsızlklar içindi adama 4 ayrı sonuç çıktı 35-56-64-74 gel sen bu işin içinden çık

Üst Alt