Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Alkışlıyorum] Anadolu Ünv. AÖF yetkililerini...

• Konbuyu başlatan Sessizce_
  • Başlangıç tarihi
S

Sessizce_

AÖF İşletme 3. sınıf ara sınavlarında engel durumumu gösteren raporumu ibraz edemediğimden, sınav yerlerim konusunda sıkıntı yaşamıştım.

Final sınavlarında durumumun göz önünde bulundurulması için girişimde bulundum ancak başvuru için geciktiğimden (kendi ihmalim - sınavlara 10- 15 gün kala, yani epey geç ilettim dilekçemi) bağlı olduğum büro yetkilileri bu evrakımı AÖF' e ileteceklerini ancak düzenlemelerin bu sınavlara yetişemeyeceğini, süreyi geçirdiğimi söylediler. Kendi hatam olduğundan kabul etmek durumunda kaldım tabiki.

03.06.2006 Cumartesi sabah sınav yerine gittiğimde iki AÖF yetkilisi kapıda beni bekliyodu. Sınav yerleri önceden belirlendiği için yer değişimi yapamadıklarını , ama en azından bina içinde uygun bir sınıfa verilmem için AÖF' ün sınavlara 3 gün kala acele olarak burdaki büroyu, okulu bu konuda uyardığını ve kendilerinin de durumu kontrol edip rapor tutmak üzere görevlendirildiklerini söylediler. Yani AÖF bi çeşit "olağanüstü hal " ilan etmiş ve öyle çalışmıştı.

Cumartesi de pazar da yaptılar aynı uygulamayı. Okullarda giriş kat uygun sınıflarda, tek başıma sakin kafayla iki güzel sınav geçirdim.(Cumartesi zemin kata inmekten, pazarda üçüncü kata çıkmaktan kurtuldum. AÖF yetkilileri bana -sizin gibi pek çok arkadaşınız haklarının bilincinde olmadıklarından bizlere böyle pek başvuru gelmiyor, geldiğinde fakülte elinden geleni yapıyor- açıklamasında bulundular.

Açık söyleyim bu zamana kadar ülkemizde engellilerin bu kadar önemsendiği özel ya da tüzel başka bir kurum görmemiştim.
Çok Mutlu Oldum.

AÖF YETKİLİLERİNİ AL-KIŞ-LI-YO-RUM.

ÇOK GÜZEL VE YERİNDE BİR UYGULAMA.

TEŞEKKÜRLER AÖF

şaşırdım hayret ama senin adına güsel tabi sevindim umarım ii geçmiştir sınavın
aöf ye tebrikler

ya walla kendimi salak gibi hissettim şimdi. hiiiiççç haberim yoktu bu uygulamadan. ben gerçekten çok ilgisizmişim demekki. e ben boşu boşuna mı çıktım 4 sene boyunca o dağlar kadar merdiveni. O kadar göşyaşalrı bıraktım sınava girdiğim okul yollarında :(

böyle birşeyin olabileceği fikrinin küçük bir kırıntısını bile aklımdan geçirmedim şimdiyedek...

inşallah bu tavrın, diğer arkadaşalra örnek teşkil eder sessizcimm...

Tek kelimeyle harika bir uygulama ve yaklaşım...
Herkes bu haklarını kullandıkça herşey düzelir...

insan olmanın gereği...

evet aslında insan olmanın gereğidir bu kurumun gösterdiği hassasiyet. sadece sana kendini değerli hissettirmekle kalmamışlar kendilerine olan saygı ve değerlerinede katkı yapmışlardır. herkes adına teşekkürler...

Anadolu Üniversitesi ismini görünce şaşırmadım. Tanıyor engellileri. Çok daha güzel uygulamaları oluyor.

Üst Alt