Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alkol tedavisi görmem güvenlik soruşturmalarını olumsuz olarak etkiler mi?

ismira86

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar.
Bayburt Üniversitesine atandım evrakları dün teslim ettim.
Bipolar Bozukluk tanısıyla engelli sürekli raporum var. Engelli raporumda alkol ile birşey yazmıyor.
Alkol bağımlılığı tedaviside görüyorum.
Son 7 aydır içmiyorum tedavi sayesinde.
Fakat ilaç raporlarında bu ilacı kullandığım belli.
Bu durum engel teşkil eder mi?

Güvenlik soruşturmasında derki;
Seref ve haysiyetini ihlal edecek ve görevine yansıyacak sekilde kumara, uyusturucuya, içkiye, paraya ve aşırı bir sekilde menfaatine düskün olup olmadıgı, ahlak ve adaba aykırı davranıp davranmadigına bakılıyor.

Rapor Türü İLAÇ KULLANIM
Başlangıç Tarihi 05.12.2016
Bitiş Tarihi 04.12.2017
Tanı F10.1 / ALKOL KULLANIMINA BAĞLI ZARARLI KULLANIM

ismira86

Hocam ben atanmadan önce psikiyatriye psikolog desteği almak istediğimi sürekli intihar düşündüğümü söyledim. O da bana senin tehlikeli durumun var yatırayım ama alkol tedavisi şeklinde yatış yapacağım dedi günün 8 saati psikologlarla görüş demişti 10 gün alkol tedavisi adı altında hastane de yattım psikologlarla puzzle yaptık konuştuk eğlendik Allah razı olsun düzeldim ilaçlarımı da düzenli almaya başlayınca bu düşüncem ortadan kalktı.

Yani şu an da alkol tedavisi gördüğüm kayıtlarda var 2015 te atandığımda bu sorun teşkil etmedi. Ama şimdi soruşturma yapılırken polisler komşuna kadar sorar nasıl biri vs diye eğer komşuların olumsuz birşey söylerse mahalle muhtarın olumsuz bir şey söylerse bunu emniyet değerlendirir. Ama sonuç ne olur bilemem. Sağlıcakla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terör örgütleri ile bir alakan var mı en çok buna bakarlar.

Mustafa kardeşim açıklaramın beni çok rahatlattı.
Sadece komşularıma değil bütün tanıdıklarıma sorsunlar o konuda gocuncağım bişi yok.
Ben alkol kullandım çok kullandım.
Fakat hiç taşkınlığım, hiç tartışmışlığım, hiç kimseyi kırmışlığım yoktur.
Çok şükür ağzımla içenlerdendim.
Benim için sıkıntı alkol ün bipolar rahatsızlığını tetikleyip atak geçirmeme neden olmasaydı.
Zate alkolü bıraktığımdan beri atak geçirmiyorum.
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Allah banada memurluğu nasip eder.

Hiçbir sabıka kaydım yok.
Çok şükür yedi sülalemde de vatanıma karşı işlenmiş bir suç yok.
O konuda içim rahat

Hiçbir sabıka kaydım yok.
Çok şükür yedi sülalemde de vatanıma karşı işlenmiş bir suç yok.
O konuda içim rahat

ismira86

İnşallah dilediğin gibi olur hocam Allah gönlüne göre versin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ismira86 Çalışmaya başlayınca kendini daha fazla toparlarsın bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Yeni memur olduğun için adaylığında bazı sorunlar yaşayabilirsin bunları görmezden gel. (Çalışma ortamı ile ilgili, iş arkadaşları/yeni memur/ gibi durumlar :) ) İşini düzgünce yaptıktan sonra kimse bir şey demez. Rahatsızlığını tetiklemesine müsade etme zamanla alışırsın :)

Üst Alt