Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Allah sevenlerime bağışladı. Hayata tekrardan bağlandım [O an]

Batın'ım

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ankaralıyım ailemde Ankara'da ama görevim gereği atamam Van'a yapılmıştı. İzin kullanarak Ankaraya geleceğim 05.05.2013 tarihinde sabah saat 08.50de bir trafik kazası geçirdim.
Doğunun insanı trafik kurallarını pek bilmez yada uymaz diyelim. Dört yol ağzında bana yeşil yanmış yoluma devam ederken sol tarafımdan kırmızı ışığa uymadan gelen bir jiple çarpıştık. Yani aracımın sol tarafından çarptı.
Çok hatırlayamıyorum ama gözlerimi açtığımda araçtan fırlamış kaldırım ve araba arasında can cekişiyordum. Ayağa kalkmaya çalıştım fakat kalkamadım belimde çok derin bir sancı vardı ve nefesim kesilerek yere yığıldım. Tekrar gözümü açtığımda saat 11.30du ve hastanedeydim. Kendimi hareket ettiremiyordum.
Doktorla görüştüğümde bana omuriliğimde kırık olduğumu ama üzülmemem gerektiğini söyledi. Sebebi ise sadece 1cm ile kurtulduğumu yoksa ömür boyu felç kalacaktın dedi. Yine de ameliyat olacağımı ve felç riskimin yüksek olduğunu söyledi. 4 gün ameliyat etmediler ağrılarımı narkoz ile dindiriyorlardı. 8 mayıs günü platinler yurt dışından geldi ve beni ameliyata aldılar. Allaha çok şükür his kaybı olmadan çıkmıştım ameliyattan.
Fakat ertesi sabah doktor platin vidalarının tam sıkışmadığını ve tekrar ameliyata lacaklarını belirtti. Bizim için adeta şoktu. Risk daha da artmıştı. 9 mayısta 2. kez ameliyat oldum. Yine başarılı bir şekilde atlattım herşeyi. Sadece sağ kalçamda his kaybı oluştu.

Şimdi 8.5 ay oldu çok şükür iyiyim. Benim hayatımın dönüm noktası da bu oldu. Artık hayat önemli hayat değerli. Eskisi gibi olmasa da buna da şükür. Eğilmeden de hayatımızı yaşıyoruz.

Kaza sonucu T11 , L1 kırığı ve T12 çökmesi olmuştu.

çok çok geçmiş olsun
çok ufak bir kaza atlattım bendeeee sadece şok geçirdim burnum kanadı ama o kaza psikolojisini allah kimseye yaşatmasın çok zor inanın ki
ve o haldeyken bile kazaya dair en ufak birşey hatırlamıyorum :'(

geçmiş olsun..kazaya sebep olan kişi sonradan ilgilendimi senle? dava süreci başlattınmı?

Pelin hanım kaza hayatımda büyük derin bir yara bıraktı. 3 ay sonrasında psikolojik olarak çöktüm. Gözümü kapattığım an kazayı tekrar tekrar yaşadım. 20 seans süren psikolojik destek oldum. 9 ay oldu ama destepe rağmen üzüyor bu olay beni. Allah kimselere vermesin

geçmiş olsun..kazaya sebep olan kişi sonradan ilgilendimi senle? dava süreci başlattınmı?

Çarpan adam Muş'lu idi. Melum terörist tipli insanlar. Kazadan sonra ben uzlaşmayınca evimde üstü kapalı tehditte bulundular düşünün artık. Ama Allah diyerek şu bu diyerek babamı caydırdılar ve davacı olmadım. Ankaraya geldim sadece 4 kere aradı. 2 ay sonra ben aradım sen kimsin dedi. En çokta o zoruma gitti. Neyse Allaha havaşe ettim ben onları. Hala dava açma şansım var ama dedim ya Allahım bilir işini.

Tahmin edebiliyorum serdar bey allah'a çok şükür bu kadarla atlatmışsınız
böyle insanlaerın vicdanına şaşıyorum yaa :'(

Allah razı olsun Pelin hanım. Herkesi şaşırttım ve şaşırtacak şekilde de ayaktayım çok şükür. Doktor bile his kaybı olacak demişti ama çok şükür olmadı.

:eek: MUCİZEYİ BAŞARMIŞSINIZ İŞTE ALLAHIN HİKMETİ ÇOOK ÇOK SEVİNDİM SAĞLICAKLA KALIN HOŞÇAKALIN SERDAR BEY:D

Çok teşekkür ederim Pelin Hanım. Herşey gönlünüzce olsun. Görüşmek üzere.

Teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için

Üst Alt