Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Allianz Yaşam ve Emeklilik sigortası trafik kazası sonrası tazminat..?

ganyani

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar yaşam sigortası yaptıran ve krediden dolayı oluşan yaşam sigortalı olup
trafik kazası geçirip maluliyet raporu alanlar klozlar arasında trafik kazası tam ve daimi maluliyet olmasına rağmen trafik kazası geçirip allianza bildirdiğinizde %67 altında bulunan hiçbir kurul raporuna işlem yapmıyorlar

Bunun sebebinin ne olduğunu söylediler peki size?

biz böyle yapıyoruz diyerek geçiştirdiler madde veya kloz yok bunun hakkında dedim isterseniz şikayet oluşturabilirim dedi

Ben Allianz bünyesindeyim bununla ilgili bilgi alıp döneceğim size..

teşekkürler
sigorta birliği şu cevabı verdi

Poliçede tazminatın ödenmesi için belirtilen maluliyet oranının geçerli olacağını; poliçede belirtilen hükümlere aksi bir hususun söz konusu olması halinde konu ile ilgili aşağıda iletişim bilgileri verilen Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü’ne başvurabileceğinizi bilgilerinize sunarız.
*
T.C. BAŞBAKANLIK
HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI
SİGORTACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Eskişehir Yolu, İnönü Bulvarı
06510 Emek/ANKARA
Tel.:0 312 204 60 00
bilgiedinmehttp://www.hazine.gov.tr/File/?path=ROOT%252fImages%252fGenel+%25c4%25b0%25c3%25a7erik%252f%2540.jpghazine.gov.tr
*
Saygılarımızla,

Şu numarayı arayıp hasar servisiyle konuşma şansınız var mı ?

0216 556 66 66

aradım ama mesai saatleri içinde olmasına rağmen mesai saatlerimiz 17.30 diyor

Yarın muhakkak tekrar arayın derim..

kredi kullanırken mecbur imzalanan o küçük matbu evraklarda trafik kazalarında maluliyet oranı en az %67 olmalı diye madde var şimdi gördüm

o zaman yapacak bişey yok.. Geçmiş olsun bu arada...

Mevlüt bey öncelikle geçmiş olsun, konu hakkında size yardımcı olmak isteriz. Bize ulaşırsanız konuyu daha detaylı olarak görüşüp almanız gereken tüm tazminatların hesabınıza yatmasını sağlarız. bilgilerinizi kocaeli@imgsigorta.com.tr adresine göndermeniz yeterli biz size dönüş yapacağız. Tekrar geçmiş olsun.

mevlüt bey öncelikle geçmiş olsun.Allianz yaşam ve emeklilik sigorta poliçesinin içeriğinde öle bi madde olmasının nedenini tam anlayamadım ama biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.Sonuçta maluliyet durumunuza göre tazminat alma hakkınız var tabikide

Üst Alt